Agriturismo i Chianni i Toscana

Casale La Collina

Lägenhet Botticelli Lägenhet Leonardo Lägenhet Michelangelo Lägenhet Raffaello
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På behagligt avstånd från Pisa och bara 35 km ifrån de härliga sandstränderna ligger Casale La Collina som är en pittoresk gammal bondgård med tre fina lägenheter.

Ta på dagstur till stranden

Här kan du på ett strålande sätt kombinera önskan om en semester i lantlig miljö med möjlighet till utflykter till Toscanas stora kulturstäder (Volterra 25 km, Lucca 75 km, Siena 85 km...) samt med avslappning på stranden eftersom, som redan nämnt tidigare, några av Toscanas bästa sandstränder ligger endast 35 km bort. Och när vi nu talar om avstånd så ligger den charmiga lilla byn Chianni 6 km från gården och här hittar du restauranger och shopping men det finns ett ännu bättre utbud i av bägge delar i Casciana Terme som ligger ca 5 km bort. I vilket fall så ligger den närmaste restaurangen ännu närmare, nämligen endast 2 km härifrån.

Läs mer om Casale La Collina

Privata trädgårdar

Men låt oss gå tillbaka till Casale La Collina. I trädgården finner du en 12 x 6 meter stor pool omgiven av parasoller och solstolar och det finns även ett par gungor för barnen. Alla kök är utrustade med kyl med frysfack, ugn och gasspis. Fönsterna har myggnät så man kan få frisk luft in utan att oroa sig för mygg och insekter. Det finns parkeringsplats under tak. De fyra privata trädgårdarna är utrustade med parasoll, bord, stolar, trädgårdspaviljong samt grill.

L√§genheterna på Casale La Collina

Lägenhet m. 1 sovrum (Michelangelo)

ligger på första våningen och är ca. 50 m² stor. Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med satellit-TV och har privat trädgård. Det finns även aircondition i sovrummet som kan användas mot betalning av tillägg.

Lägenhet m. 2 sovrum (Raffaello)

ligger på första våningen och är ca. 50 m² stor. Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett samt sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med satellit-TV och har privat trädgård. Det finns även aircondition i sovrummet som kan användas mot betalning av tillägg.

Lägenhet m. 3 sovrum (Leonardo)

ligger på andra våningen och är ca. 120 m² stor. Lägenheten består av vardagsrum med stor öppen spis, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt två badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med satellit-TV och har privat terass med utsikt över landskapet, till lägenheten hör också en privat trädgård på första våningen. Det finns även aircondition i sovrummen som kan användas mot betalning av tillägg.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map