Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Podere la Provenca

 
Podere la Provenca är inte tillgänglig i dagsläget
Podere la Provenca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chianciano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta gamla stenhus ligger på en kulltopp, ja faktiskt borde vi kanske säga en liten bergstopp, för med 650 meter över havet utgör det faktiskt rent geografiskt ett berg. Utsikten härifrån är verkligen imponerande.

Huset går helt tillbaka till mitten av sjuttonhundratalet, men renoverades nyligen och delades upp i fyra lägenheter samt ägarens egen bostad. Lägenheterna är möblerade i en rustik och gedigen stil, som passar fint ihop med omgivningarna. Allt är välhållet och smakfullt.

Läs mer om Podere la Provenca

Alla lägenheter har privat uteplats med bord och stolar i trädgården, var vi också finner en 12 x 6 meter stor swimmingpool omgiven av solstolar och parasoll. När man sitter här, kan man under klara dagar se ända till Trasimenersjön, Chiusi, Perugia och Assisi.

Här finns dessutom parkering, tvättmaskin till gemensamt bruk, grill och ekologisk köksträdgård, var gästerna fritt kan plocka grönsaker och kryddor samt örter. Närmaste restaurang och inköpsmöjligheter finner du i Chianciano Terme, som ligger omkring 3 km från huset.

Det ska uppmärksammas att det nära huset står en mast med högspänningsledningar - vid inspektionen av huset fann In-Italia medarbetare dock inte, att det störde idyllen.

Lägenheterna på Podere la Provenca

Tvårumslägenheten Lavanda med tre sovplatser

är ca. 50 m² stor och ligger på första våningen och består av uppehållsrum med öppen spis, kokvrå och bäddsoffa för en person (mot betalning av tillägg), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dsuch.

Tvårumslägenheten Girasole med tre sovplatser

är ca. 50 m² stor och ligger på första våningen och består av uppehållsrum med öppen spis, kokvrå och bäddsoffa för en person (mot betalning av tillägg), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Ciclamino med fyra sovrplatser

är ca. 50 m² stor och ligger på första våningen och består av uppehållsrum med öppen spis, kokvrå och bäddsoffa för två personer (mot betalning av tillägg), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet La Ginestra med fem sovplatser

är ca. 100 m² stor och ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, öppen spis och bäddsoffa för en person (mot betalning av tillägg), två sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map