Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Podere il Biancospino

 
Podere il Biancospino är inte tillgänglig i dagsläget
Podere il Biancospino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chianciano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss 2,5 km utanför den kända kurbadsorten Chianciano Terme, som erbjuder många olika restauranger, kaffèer och inköpsmöjligheter. Men då orten ibland kan bli ganska överfull med många grupper så råder det lugn och ro här ute på landet. Du har alltså fördelen vid att bo på gångavstånd till en ganska stor ort och samtidigt kunna njuta av landskapet i fredliga omgivningar.

Denna gamla bondgård har genomgått en genomgående renovation så att det nu finns vår tids komfort blandat med dåtidens charm. Vi kan även nämna att här finns det, ganska ovanligt men behagligt för denna typ av boende, golvvärme och trådlöst internet, tvättmaskin, diskmaskin och mer. Nedanför huset ligger en privat pool och i trädgården finns naturligtvis bord, stolar och grill.

Läs mer om Podere il Biancospino

Villa med 8/10 sovepladser
- Vllan är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett öppet kök med fyra gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin, ett stort uppehållsrum (med stora fönster och utgång till trädgården) med öppen spis, två sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med en smal dubbelsäng (120 cm), ett sovrum med två enkelsängar, ett uppehållsrum (varifrån det finns en dörr till en stor terrass me dfin utsikt över landskapet) med bäddsoffa för två personer, ett kök samt två badrum, det ena med dusch, det andra med badkar, båda med toalett. Huset är utrustat med tvättmaskin, satellit-TV, DVD spelare samt trådlöst internet.

Dölj texten
 
 
search map