Omdömen från Palazzo Bandino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Bandino

Läs personliga omdömen av Palazzo Bandino som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Bandino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lantligt idyll

Vi hade en härlig vecka hos Marta med familj. Vi blev varmt mottagna och kände oss som hemma på en gång. Det kan absolut rekommenderas att man deltar i middagsarrangemangen som är 3-4 gånger i veckan. Här blir man serverad de lokala specialiteter samt deras egna vin.
Poolen var ren och den lilla trädgården runt om var trevlig. Det fanns gott om solsängar och parasoller, så det räckte till alla.
Det var även möjligt att tvätta kläder i ett litet hus vid poolen.

Chianciano Terme som semester-destination

Sjäva byn Chiancian Terme var inte speciellt intressant. Vi besökt dock den veckovisa marknaden som hålls varje onsdag samt att en kväll njöt vi av utsikten över ladskapet sittandes på den lilla balkongen på Bar Pasticceria Centro Storico, medans vi åt.
Vi spenderade vår vecka med att ta på utflykter och vi besökte b la Saturnia Terma med dess fantastiska naturbad och vattenfall, samt en liten tur till den mysiga byn Pienza och en tur till Montepulciano och Siena.Vi kan rekommendera alla platser och utflyktsmål.

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Trerumslägenheten med trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra boende i trevliga omgivningar

Chianciano Terme som semester-destination

Om man endast önskar att bo på landet och samtidigt kunna se sig om i Val D´Orcia, så är detta ställe helt perfekt.

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Tvårumslägenhet Glicine (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Bandino

Chianciano Terme som semester-destination

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Tvårumslägenheten Leccio (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

lite besviken

Jag hade förväntat mig att när man t ex äter en 4-rätters middag hos dem att de skulle berätta om vad vi äter.
Jag är också besviken på att de inte hade något intresse av att visa oss vinodlingarna m m. Vi bor ju hos dem i tre nätter på landet och är naturligtvis intresserade av livet på landet. Men tyvärr.
Vi upplevde det mer som business från deras sida.
Frukosten var dessutom inte värd 6 euro.
Massor av tårtor och kakor är inte vi intresserade av till frukost.

Chianciano Terme som semester-destination

Hemsidan visar inte hur man har det som turist hos dem.

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Tvårumslägenheten Cipresso (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Superläge och service

Perfekt ställe till avslappning i vackra omgivning; flinka och serviceinriktad personal; god mat på vingården och inte minst deras eget vin till superpriser.

Chianciano Terme som semester-destination

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Trerumslägenheten Olivo (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt besök hos Marta

Palazzo Bandino är ett riktigt trevligt ställe, med en härlig toscansk stämning.
Marta (värdinnan) ser till att man känner sig välkommen från det att man gå in genom dörren.

Vår lägenhet var perfekt till en familj på 4 (2 vuxna, 2 ban), och där finns möjlighet för avslappning vid poolen, eller till vackra sightseeingturer i området runt omkring.

Maten och vinerna på kvällarna var god och autentisk, och lagades till i den stora stenugnen utomhus.

Vi kan varmt rekommendera et besök på Palazzo Bandino.

Chianciano Terme som semester-destination

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Tvårumslägenheten Mandorlo (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vår bästa semester hittills!

Det var precis så pittoreskt och familigärt som vi tänkt oss och med supervackra vyer och otroligt gullig familj! Vi kommer definitivt komma tillbaka :) <3

Chianciano Terme som semester-destination

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Tvårumslägenheten Caratello (2:a vån)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Palazzo Bandino

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Trerumslägenheten Olivo (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Sommarsemester 2017

För första gången på 10 år skulle vår resa gå till utlandet.
Toscana och Palazzo Bandino gjorde att vår semester blev allt vi kunde drömma om.

Palazzo Bandino var som skapt för oss. Det var fullt med lugn och ro, och utsikten var fantastisk.

Lägenheten var trevlig och fungerade bra till oss. Härligt med stort kylskåp och frys. Självklart kunde man se att sakerna var använda, men det gjorde bara det hela mer avslappnande och autentiskt.

Marta och hennes anställda var alltid redo att hjälpa till och ta hand om gästerna.
Om man önskar en avslappnande semester i lugnt tempo, kan jag helt klart rekommendera Palazzo Bandino.

Palazzo Bandino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Bandino
Tvårumslägenheten Colombaio (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Bandino

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo La Vigna

Torrita di Siena, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map