Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Palazzo Bandino

Huvudbyggnaden med lägenheterna Leccio och Mandorlo på andra våningen Gårdens viner, <em>grappa</em> och det berömda <em>vin santo</em>. Utöver gott vin produceras här också honung Juletid på Palazzo Bandino Wellnesscenter med vacker utsikt över landskapet - ett besök på Palazzo Bandino är en upplevelse värd även på de kalla årstiderna Lägenheten Leccio med egen liten terrass på andra våningen Rummet La Noce ligger i ett självständigt litet hus Lägenheten Glicine ligger i ett självständigt litet hus
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det södra Toscana bjuder på många överraskningar för den som aldrig besökt det förr, men även för den beresta Toscana resenären. Palazzo Bandino ligger på den böljande kullarna ovanför Chianciano Terme, ett område rikt på kultur, vinmarker och varma källor.

Vinproduktion med Vinsanto i högsäte

Gården producerar olivolja och vin av flera olika slag, bl.a. den berömda Vino Nobile di Montepulciano och den alltid välsmakande Chianti. Man framställer även det traditionella desertvinet Vinsanto som varierar något i sin smak från något som skulle kunna uppfattas som torr sherry till ett sött desertvin. Detta beror på att man torkar druvorna i flera månader tills de nästan blir russin. Därefter pressar man dem och häller saften på små fat som kallas caratelli, som sedan får ligga i flera år. Under denna tid har man ingen möjlighet att kontrollera processen så att framställa Vinsanto kräver både stor kunskap och tålamod. Blir resultatet bra så får man ett vin som får änglar att sjunga.

Läs mer om Palazzo Bandino

Gå på jakt i köksträdgården

Vill man få röra på sig under semestern så är gästerna välkomna att deltaga i olivhösten i november. Vill man ta det lite lugnare kan man hålla sig i trädgården där grönsaker och örter är till gästernas fria disposition.

Köp gårdens egna produkter

Vid huset finns vinkällaren där det är möjligt att köpa gårdens vin och andra produkter som framställs på gården. På gården finns även en restaurang och en härlig och stor pool med terrass och omkringliggande trädgård. Om man vill pröva ett annat matställe kan vi varmt rekommendera "Il Rabarbaro" som ligger 1300 m härifrån. Stället ligger i avslappnade och lantliga omgivningar, några få kilometer från många utflyktsmål samt i närheten av Chiancianos kurbadsanstalter.

Aircondition och rökfria lägenheter

På Palazzo Bandino finner vi själva huvudbyggnaden med rum och lägenheter (på första och andra våningen), och vid sidan om ytterliggare fyra byggnader med lägenheter. Alla bostäder är utrustade med aircondition, TV och kaffemaskin. Rökning är förbjuden i alla rum och lägenheter.

Lägenheterna på Palazzo Bandino

Tvårumslägenheten Vigneto (1:a vån.)

ligger i en liten byggnad med två lägenheter (Cipresso och Vigneto) vid sidan av huvudbyggnaden. Huset ligger fördelat över två våningar, men på grund av nivåskillnaden har de båda utgång på första våningen. Vigneto ligger lägre än huvudbyggnaden och swimmingpoolen, varför den i högre grad känns lite mer privat. Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det hör en privat terrass till lägenheten.

Tvårumslägenhet med trädgård/terrass

Lägenheterna ligger i en självständig byggnad i närheten av ägarnas hus. Bostaden befinner sig antingen på markplan, eller fördelat på två plan. Den består av ett vardagsrum med bäddsoffa till två personer och kökshörna, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en privat trädgård/terrass.

Tvårumslägenhet

Lägenheterna ligger huvudbyggnaden, där du hittar reception och restaurang. Bostaden befinner sig antingen på andra eller tredje våningen. Den består av ett vardagsrum med bäddsoffa till två personer och kökshörna, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en privat trädgård/terrass.

Trerumslägenheten med trädgård

Ligger på första våningen ovanför den byggnad som huserar vinkällaren, några få meter från huvudhuset. Lägenheten består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kökshörna, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Från lägenheten finns utgång till stor privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet

Lägenheterna ligger huvudbyggnaden, där du hittar reception och restaurang. Bostaden befinner sig markplan. Den består av ett vardagsrum med bäddsoffa till två personer och kökshörna, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo La Vigna

Torrita di Siena, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

search map