Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Palazzo Bandino

Juletid på Palazzo Bandino Huvudbyggnaden med lägenheterna Leccio och Mandorlo på andra våningen Gårdens viner, <em>grappa</em> och det berömda <em>vin santo</em>. Utöver gott vin produceras här också honung Wellnesscenter med vacker utsikt över landskapet - ett besök på Palazzo Bandino är en upplevelse värd även på de kalla årstiderna Lägenheten Leccio med egen liten terrass på andra våningen Rummet La Noce ligger i ett självständigt litet hus Lägenheten Glicine ligger i ett självständigt litet hus
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det södra Toscana bjuder på många överraskningar för den som aldrig besökt det förr, men även för den beresta Toscana resenären. Palazzo Bandino ligger på den böljande kullarna ovanför Chianciano Terme, ett område rikt på kultur, vinmarker och varma källor.

Vinproduktion med Vinsanto i högsäte

Gården producerar olivolja och vin av flera olika slag, bl.a. den berömda Vino Nobile di Montepulciano och den alltid välsmakande Chianti. Man framställer även det traditionella desertvinet Vinsanto som varierar något i sin smak från något som skulle kunna uppfattas som torr sherry till ett sött desertvin. Detta beror på att man torkar druvorna i flera månader tills de nästan blir russin. Därefter pressar man dem och häller saften på små fat som kallas caratelli, som sedan får ligga i flera år. Under denna tid har man ingen möjlighet att kontrollera processen så att framställa Vinsanto kräver både stor kunskap och tålamod. Blir resultatet bra så får man ett vin som får änglar att sjunga.

Läs mer om Palazzo Bandino

Gå på jakt i köksträdgården

Vill man få röra på sig under semestern så är gästerna välkomna att deltaga i olivhösten i november. Vill man ta det lite lugnare kan man hålla sig i trädgården där grönsaker och örter är till gästernas fria disposition.

Köp gårdens egna produkter

Vid huset finns vinkällaren där det är möjligt att köpa gårdens vin och andra produkter som framställs på gården. På gården finns även en restaurang och en härlig och stor pool med terrass och omkringliggande trädgård. Om man vill pröva ett annat matställe kan vi varmt rekommendera "Il Rabarbaro" som ligger 1300 m härifrån. Stället ligger i avslappnade och lantliga omgivningar, några få kilometer från många utflyktsmål samt i närheten av Chiancianos kurbadsanstalter.

Rum och lägenheter

På Palazzo Bandino finner vi själva huvudbyggnaden med rum och lägenheter (på första och andra våningen), och vid sidan om ytterligare fyra byggnader med lägenheter. Alla bostäder är utrustade med aircondition, TV och kaffemaskin. Rökning är förbjuden i alla rum och lägenheter.

Bord och stolar finns i den gemensamma trädgården.

Läs om l√§genheterna på Palazzo Bandino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Palazzo Bandino

Läs personliga omdömen av Palazzo Bandino som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Bandino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 50 omdömen från Palazzo Bandino

Lantligt idyll

Vi hade en härlig vecka hos Marta med familj. Vi blev varmt mottagna och kände oss som hemma på en gång. Det kan absolut rekommenderas att man deltar i middagsarrangemangen som är 3-4 gånger i veckan. Här blir man serverad de lokala specialiteter samt deras egna vin.
Poolen var ren och den lilla trädgården runt om var trevlig. Det fanns gott om solsängar och parasoller, så det räckte till alla.
Det var även möjligt att tvätta kläder i ett litet hus vid poolen.

Läs mer

Bra boende i trevliga omgivningar

Läs mer

Bedömning av Palazzo Bandino

Läs mer

Bedömning av Palazzo Bandino

Läs mer

Bedömning av Palazzo Bandino

Läs mer

Superläge och service

Perfekt ställe till avslappning i vackra omgivning; flinka och serviceinriktad personal; god mat på vingården och inte minst deras eget vin till superpriser.

Läs mer
 
search map