Omdömen från Molino delle Gualtiere

 
Molino delle Gualtiere är inte tillgänglig i dagsläget
Molino delle Gualtiere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chianciano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Molino delle Gualtiere

Läs personliga omdömen av Molino delle Gualtiere som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Molino delle Gualtiere. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 7 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 10 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Agneta med familj från Kungsör i Sverige bodde på Molino delle Gualtiere i Chianciano Terme från den 16. till den 23. juni 2007.

Tack, vi är mycket nöjda med In-Italias del av resan!
Bra service och trevliga mail.
Boendet var också bra. Personligen tyckte jag kanske att poolen och poolområdet var sådär. Men för barnen (och deras föräldrar) var det utmärkt! Och vi fick erbjudande av värdinnan att använda poolen vid deras hus. Men vem vill bada när man är i Toscana!? Det var i och för sig 35 plusgrader några dagar. Och vi hade faktiskt lite regn på midsommarafton, men jämfört med Sverige var det 32 grader varmt och inte 12...

Ett litet smolk i glädjebägaren var att 8 av 12 personer var utan bagage i 4 dagar. Det hade fastnat i Frankfurt och i Rom hade man inte gjort rätt vid "felanmälan" av bagaget så det tog onödigt lång tid att få fram det. Givetvis var det barnfamiljen som blev utan väskor. Men här var värdfamiljen fantastiska, Olimpia ringde och ringde och höll koll på flygplatspersonalen, lånade ut sin egen barnvagn och blöjor och annat snällt. Och när väskorna äntligen kom, tisdag kväll, körde maken i huset ut hela lasset till oss. Mycket bra service från dem! De servade med restaurangtips och fina bilvägar, pizzarecept och berättelser om gården.

Omgivningarna var mycket trevliga att vara i. I alla fall som vuxen. Men visst var vi beroende av att ha bil. Det var både långt och otäck väg till Chianciano Terme. Inget man promenerade tyckte vi i alla fall. Montepulciano var också en trevlig stad, liksom Siena, Pienca, Montalcino och Cortona. Och alla andra småbyar man redan glömt namnet på.

Nu blev detta ett osammanhängande referat från vår bokning och resa. Inget att skriva om på hemsidan direkt. Men vi kanske kan författa en mer strukturerad rapport och återkomma? Vi var ju trots allt 9 vuxna och tre barn så något klokt får vi säkert ihop.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 9 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Mikael och sällskap från Eskilstuna i Sverige bodde på Molino delle Gualtiere i Chianciano Terme från den 23. till den 30. september 2006.

Vi var 10 personer i olika åldrar som reste tillsammans.

Vi är alla mer än nöjda med In-Italia. Bokning, betalningsrutiner m.m. har fungerat utmärkt. Vi har också fått mycket snabbt svar på frågor vi ställt till In-Italia. Smått imponerande faktiskt.

Boendet (Molino delle Gualtiere) motsvarade förväntningarna och de givna beskrivningarna och mer till. Gott om utrymme och även med full beläggning (12 pers.) måste det upplevas som generöst när det gäller utrymmena. "Värdparet" på plats uppträdde på ett mycket trevligt, korrekt, flexibelt och serviceinriktat sätt.

Vår enda negativa reaktion var att hela huset uppenbarligen bara städas ytligt efter varje uthyrning. Helhetsintrycket var att det var rent men efter något dygn började vi upptäcka att det inte var särskilt rent överallt. Hyllor av olika slag var uppenbarligen inte städade på väldigt länge och fulla av gammalt damm. Köket var inte noggrant rengjort på länge. Ett kök räcker ju inte att bara trastorka och torka av golvet i. Det krävs av och till lite grövre artilleri för att det skall hålla sig fräscht. Nå, det var dock inget som påverkade humöret utan mer en reflektion.

Chianciano Terme är en trevlig liten stad av det lugnare slaget. Nu var det inte just för den orten vi valt boendet utan mer för att ha en bra utgångspunkt för de besök vi ämnade göra i Toscana och för detta fungerade läget utmärkt. Att sen omgivningarna är väldigt vackra är ju inget negativt.

Den lokala befolkningen (personal i affärer, restauranger m.m.) upplevde vi som väldigt vänliga, trevliga och serviceinriktade. Något helt annat än i storstäderna där många gör sitt yttersta för att lura av turister några extra Euro. Något som man ju tyvärr alltid får vara lite uppmärksam på i Italien.

Den allmänna prisnivån i affärer, restauranger m.m. upplevde vi som förvånansvärt låg för att vara i Italien.

Två punkter bör nämnas. Dels städningen som jag beskrivit ovan men också den något överdrivna uppgiften att huset ligger på gångavstånd från Chianciano Terme. Dels är det alldeles för långt att gå för de flesta och dels är det en mycket kurvig, smal och kvällstid mycket mörk väg vilket gör den olämplig att gå på. Saken blir inte bättre av att den trafikeras av italienare med den för dessa absoluta uppfattningen att de är helt ensamma på vägen.

Sammanfattningsvis är vi alltså mer än nöjda med både InItalia och boendet och kan varmt rekommendera båda och Italien och Toscana är ju vad de alltid varit. Ett utmärkt resmål med mycket att se och uppleva.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 10 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map