Villa i Chianciano Terme i Toscana

Molino delle Gualtiere

 
Molino delle Gualtiere är inte tillgänglig i dagsläget
Molino delle Gualtiere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chianciano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Molino delle Gualtiere är byggd ovanpå en vattenmölla från 1500-talet och detta har man gjort väl då man utnyttjat de gamla utrymmen och sten från möllan. Eftersom man ska köra några kilometer på en grusväg för att komma till villan är här fullständigt lugn och ro.

Villans faciliteter

Villan ligger i en stor skuggfylld trädgård dit inga nyfikna ögon når. Runt om huset finner man diverse trädgårdsmöbler, mountainbikes, grill, pizzaugn, diskmaskin, tvättmaskin (och strykjärn) som gästerna fritt kan använda. Dessutom ska vi inte glömma att nämna den härliga poolen som mäter 10 x 5 meter.

Läs mer om Molino delle Gualtiere

Orkar du gå 3 km?

Då det endast är tre km in till Chianciano Terme kan man också med lite god vilja promenera in till stan där man finner många restauranger, butiker och caféer.

Villan på Molino delle Gualtiere

Villa med 10 sovplatser

Villan är fördelad på tre våningar. På andra våningen finns ett stort uppehållsrum med öppen spis, kök och badrum. Från andra våningen kan man gå ner till första våningen där den gamla möllan har blivit ombyggt till ett charmigt och ovanligt sovrum med dubbelsäng och badrum. På andra våningen finner man två sovrum med dubbelsäng och eget badrum samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum. I ett annex bredvid villan finns det ytterliggare ett uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med badkar.

Dölj texten
 
 
search map