Agriturismo i Cetona i Toscana

Palazzo Bello

 
Palazzo Bello är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Bello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Typiskt toscanskt lanthus i sten, som byggts för några år sedan, som en del av en större lantbruksegendom med 180 hektar jord. Huset ligger på en kulltopp ca. 4 km utanför Cetona omgivet av fina marker och skog.

Här finns parkeringsplats, grill i den stora trädgården, swimmingpoolen på 7 x 14 meter och fyra rymliga och rustika lägenheter. Det ska nämnas, att man från huset, som har utsikt hela vägen runt, kan se en bit av motorvägen gå nere i dalen, men annars är det bara fina kullar i alla de andra riktingarna. Å den andra sidan är det en fördel att ha motorvägen bara några få kilometer från huset, då man snabbt kommer till de flesta av områdets sevärdheter.

Läs mer om Palazzo Bello

Det märks tydligt att lägenheterna är nyrenoverade, då man ser möblemanget och färgerna. Lägenheterna på första våningen har tillgång till bord och stolar precis utanför ingångsdörren, medan lägenheten på andra våningen har en egen stor fin terrass. De har dessutom tillgång till egen värmeanläggning och TV.

Dölj texten
 
 
search map