Agriturismo i Certaldo i Toscana

Villa Giulia

 
Villa Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Certaldo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fyra kilometrar utanför den charmerande toskanska staden Certaldo ligger 1700-talsvillan Villa Giulia omgivet av en stor trädgård.

Längst bort från villan hittar vi fyra lägenheter i olika storlekar, som hyrs ut på veckobasis. Deras inredning och möblering är inget speciellt, då dess verkliga styrka istället ligger utomhus, i de privata utomhusområdena som hör till varje lägenhet (alla omgärdade av tjocka buskar och utrustade med bord, stolar och parasoll) samt den fina utsikten utöver landskapet.

Läs mer om Villa Giulia

Men vem kommer förresten till Toscana för att sitta inomhus? Gemensamt för de fyra lägenheterna finns en 12 x 6 meter stor pool, till vilken det hör solstolar, parasoll, en tvättmaskin (mot polett) samt ett grillområde och ett biljardrum (det sista endast för vuxna). Till varje lägenhet hör dessutom en privat parkeringsplats, och ägarna (som bor i villan) finns tillgängliga för att besvara frågor.

Lägenheterna på Villa Giulia

Tvårumslägenheten Giuggiolo med 2 + 1 sovplatser

är 30 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (två plattor, mikro, kaffemaskin och kylskåp), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. det finns satellit-TV och säkerhetsbox i lägenheten. Man kan om man önskar sätta in en extra säng i sovrummet (mot betalning av tillägg). Till lägenheten hör ett privat utomhusområde med bord, två stolar, två solstolar och parasoll.

Trerumslägenhet Ortensia med 4 + 2 sovplatser

är 65 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (två plattor, mikro, kaffemaskin och kylskåp), sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Det finns satellit-TV och säkerhetsbox i lägenheten. man kan om man önskar sätta in en extra säng i sovrummen (mot betalning av tillägg). Till lägenheten hör privat utomhusområde med bord, två stolar, två solstolar och parasoll.

Tvårumslägenheten Gardenia med 2 + 1 sovplatser

är 30 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (två plattor, mikro, kaffemaskin och kylskåp), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. det finns satellit-TV och säkerhetsbox i lägenheten. Man kan om man önskar ställa in en extrasäng i sovrummet (mot betalning av tillägg). Till lägenheten hör ett privat utomhusområde med bord, stolar, två solstolar och parasoll.

Trerumslägenhet Limonaia med 4 + 2 sovplatser

är 90 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer (mot betalning av tillägg) öppen spis och kokvrå (fyra plattor, mikro och kylskåp), sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns satellit-TV och säkerhetsbox i lägenheten. Till lägenheten hör en övertäckt veranda med bord, sex stolar och fyra liggstolar.

Dölj texten
 
 
search map