Agriturismo i Cerreto Guidi i Toscana

Borgo dei Lunardi

Poolen vid Borgo dei Lunardi Bosco Verde Borgo dei Lunardi Pool vid Bosco Verde Bosco typ B Borgo typ A Restaurangen Reception
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den trevliga vingården Borgo dei Lunardi ligger endast ett par kilometer från den lilla staden Cerreto Guidi och du har nästan lika långt till det lutande tornet i Pisa som du har till Ponte Vecchio i Florens. Det som gör läget ypperligt är att du har den större vägen Fi-Pi-Li (Florens-Pisa-Livorno) ca tio minuter bort, perfekt för dig som längtar efter att få upptäcka mer av den vackra regionen Toscana. Föredrar du att stanna hemma kan du traska bort till poolen eller koppla av i trädgården med en bra bok.

Vackra omgivningar och egen restaurang

Landskapet är harmoniskt, mjukt böljande med berg i horisonten. Gården, som är typiskt toskansk består av två komplex, Borgo dei Lunardi och Podere Bosco Verde. Gårdens restaurang, La Cucina del Borgo serverar lokala specialiteter som grillat kött, pasta och pizza. Den unga kökschefen lägger stor passion och kärlek på sin matlagning och till maten kan du givetvis välja såväl goda lokala viner som gårdens egna. Att du äter bra på gården råder det nog inget tvivel om för det kommer långväga gäster hit bara för att äta och här hålls bröllop titt som tätt, vilket oftast är ett bra tecken på kvaliteé.

Läs mer om Borgo dei Lunardi

Stanna kvar "hemma" och varva ner i en av solstolarna

På gården finns det som nämnt två olika områden och de har var sett poolområde. Runt de båda poolerna finns solstolar och parasoll utplacerade och här kan du koppla av i skuggan eller njuta av solen och de fina omgivningarna. Ca 300 meter bort från Borgo dei Lunardi och restaurangen ligger Bosco Verde vars lägenheter (typ B) i stort sett påminner om Borgo dei Lunardis med den lilla skillnaden att det inte finns möjlighet till aircondition. I gengäld har du här ett lugnare läge och lägenheterna passar dig som önskar ligga lite mer avsides och omgiven av vinfält och skog.

Välj den lägenhet som passar dig bäst

Borgo dei Lunardi har de nyaste lägenheterna (typ A), som ligger antingen på första eller andra våningen. De totalt 20 lägenheterna i båda byggnaderna har alla två rum och består av ett uppehållsrum med litet pentry (endast två kokplattor och ingen ugn) och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. I trädgården och på terrassen finns det bord och stolar till alla lägenheter vilket kan vara skönt för dig som vill äta under bar himmel.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Alla Posta dei Donini

San Martino in Campo, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Populärt i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map