Omdömen från Villa Rossana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Rossana

Läs personliga omdömen av Villa Rossana som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Rossana. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Familjevänligt ställe

Familjeägt och familjevänligt ställe. Väldigt serviceminded personal. Villa var lite rusitk och lite sliten, men passade fint för oss 5 i en vecka. Vi bodde i Margarita. Ett minus var lokalbefolkningen som kom och använde poolen på stället, vilket betydde att man endast om förmiddagen kunde njuta vid poolen, innan en hord av människor kom och övertog det hela. Fin belägenhet.

Cenaia som semester-destination

Lidl ligger ca 7 km från stället. Besök Lara, ca 11 km från Cenaia.

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Fyrarumslägenheten Margherita med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Minus att det kom så många utifrån och använde poolen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Genuint boende, fin pool och trevliga ägare

Vi var 3 vuxna och 2 barn i mitten av juli 2018. Byn Cenaia är liten men har flera trevliga restauranger och glassbar. Nära att ta sig till många platser i Toscana. Mycket trevliga ägare som hjälpte oss med bokningar.

Cenaia som semester-destination

Kan tipsa om restaurangerna J63 och La Leccia båda i Cenaia samt gelaterian på huvudgatan.

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Fyrarumslägenheten Orchidea med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Villa Rossana

Cenaia som semester-destination

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Tvårumslägenheten Camelia med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Rossana

Cenaia som semester-destination

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Tvårumslägenheten Edera med 3/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker anläggning

Bra och stort boende, dock några små missar, inte helt rent, antagligen för att vi var årets första gäst i denna lgh. Saknades viss basutrustning i kök, dvs knivar och gafflar i tillräckligt antal (4 pers!?)

Cenaia som semester-destination

Prova närliggande restaurang La Lecce (5 min promenad). Nyrenoverad med bra mat fin miljö och till fantastiska priser.

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet

Ingen engelsktalande vid ankomst
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Fyrarumslägenheten Margherita med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

fantastiskt

Skön atmosfär och kände sig helt hemma.

Cenaia som semester-destination

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Tvårumslägenheten Rosa med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt läge i förhållande till upplevelser

Cenaia som semester-destination

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Tvårumslägenheten Camelia med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe med trevlig personal

Villa Rossana är ett fint ställe med härlig pool. Personalen är trevliga och vänliga. Det är nära till sevärdheter att besöka som Pisa, Chianti, Viareggio. Vi tog också en dagstur till ön Elba, något som rekommenderas på det starkaste. Den närmsta supermarket, Ekom har allt man behöver, annars finns det ett enormt supermarket med delikatess i Cascina. Vi hade lägenheten Rosa. Den är rymlig med stort matbord och ok sängar till två vuxna och två barn. Men lägenheten är mörk utan möjlighet för drag, och grannens uteplats ligger rakt utanför sovrumsfönstret. Det ska också noteras att köksutrustningen smutsigt (även om det nog var diskat), och kaffekannan sliten. Det fattades även en kökskniv och skärbräda, så det åkte vi och köpte första dagen. Uteplatsen till lägenheten har ingen utsikt. Det borde finnas en informationspärm i lägenheten vid ankomst, med t.ex. information om wi-fi, tvättmöjligheter och annat praktiskt. TV fungerade inte. Poolen är lugn om morgonen och det ger en känsla av lyx att simma i en nästan tom pool, men det är i överkant populärt de flesta eftermiddagar (poolen användes av fler än de som bor på Villa Rossana). Cenaia är inte speciellt charmig som by, men det finns bageri och pizzeria.

Cenaia som semester-destination

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Tvårumslägenheten Rosa med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Läckert ställe, flink personal men för många lokala vid poolen.

Villa Rossan är ett härligt ställe. Det ligger i flotta omgivningar och hotellpersonalen och ägare är otroligt flinka och gästfria.
Det kommer dock för många lokala till poolen. De säljer nämligen dagspass till lokala, vilket gör att det några dagar är alltför många vid poolen och det är inte lätt att få solsäng eller plats i poolen.

Cenaia som semester-destination

Det ligger lite för sig själv.
Alla inköpsmöjligheter ligger inom kort avstånd.
Det finns gott om restauranger i staden
Ligger bra för utflykter till Pisa, Lucca, Viareggio m.m. Det är bra vägar till stället och till alla nämnda destinationer.

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Tvårumslägenheten Geranio med 3/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kunde vi inte använda.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Själva poolområdet är fint med både vuxen- och barnpool. Men som tidigare skrivet, är det för överfullt när det säljs dagsbiljetter till lokala i området.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Privat semesterparadis med Flair

Underbart, kärleksfullt och underhållet, privat hem.
Den lilla byn Cenaia utkanten av Toscana. Den "riktiga" Toscana med den typiska höglands- liggande nås på ca 30-45 minuter. Vårt hus "Ortensia", 2 våningar var tillräckligt stor för vår familj av fem. Huset är vackert och praktiskt inrett. Vi är välutrustade, med ugn, spis, stor kyl och frys, inget övrigt att önska. Det finns 3 toaletter och 2 badrum, är det super för en stor familj. Dusch endast bytas ut (duschmunstycke och slang). Vi har regelbundet haft vår mat på den lilla terrassen framför huset på kvällen. Vårt hus var "yttersta" från poolen. Vi skriver inom citationstecken, eftersom allt är så nära (som är 50 m), kan du när som helst enkelt gå till poolen i badkläder. Vad våra barn behöver. Poolen är super klass, barnområde, en liten integrerad bubbelpool, det är minutiöst vårdas varje dag, och är till skillnad från beskrivningen av platsen för in-Italia enligt vår uppfattning, inte fylld med havsvatten. Poolen är mycket ren och hade vid något tillfälle den typiska klorlukt! Ren klass. Vi har alltid haft en plats med solstolar, ibland hade vi poolen till oss själva. I den lilla baren får du glass, chips och drycker.

Cenaia som semester-destination

Platsen är top notch! Vi tog 2xPisa (20 min promenad), Lucca (40min), Lirvono (20min), Carrara (70 min,) Tirrenia (25min), var en gång mer till San Gimignano (70 min) och sedan Cenaia i grunden en riktigt bra plats!
Vi skulle vilja rekommendera:
Carrara: (1t) bör ta en jeepsafari i marmorbrotten
Tirrania: Om du vill bada i havet som har en av de vackraste stränderna i Italien, tyvärr, alla privata, måste man betala. Trevligt att du kunde parkera i centrum av montern gratis (vardagar).
Lucca: En drömlik gamla stan med otaliga små butiker (kvinnor / flickor var stolta över).
San Gimignano: Den lilla Manhattan mitten av Toscana, när man går igenom stadens murar man har en känsla av att tiden har stannat för 500 år sedan, drömlik.
Pisa inget behov av att beskriva ytterligare, vårt tips: vara där runt 09:00 på vardagar när du sedan har god chans att få en biljett till tornet. Även om det är dyra, är det fortfarande en stor erfarenhet, särskilt resan längs krokiga trappan.
Shopping (Penny och Lidl) ligger ca 15 minuter bort.

Villa Rossana
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rossana
Fyrarumslägenhet Ortensia med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Tyvärr ej regelbundet och var endast tillgänglig i vissa delar av huset
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida
 

Liknande ställen

Il Contrasto

Lucca, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map