Semesterbostad i Cenaia i Toscana

Villa Rossana

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Rossana ligger i Cenaia som är en liten by på landet ca. 20 km från Pisas flygplats och 25 km från ständerna vid Calambrone och Tirrenia. Här kan du på bästa vis kombinera utflykter till Toscanas många kulturstäder med dagar på stranden. Ta tåget till Pisa eller Florens för närmaste tågstation med goda förbindelser till båds städerna ligger endast 10 km bort i Pontedera.

Slappa vid poolen efter en dag med utflykter

Villa Rossana består av två nybyggda byggnader med gemensam trädgård där man finner en härlig pool med barnpool och vattenmassage. Observera att poolen innehåller saltvatten. Runt omkring poolen finns det bord, stolar och solstolar som står till förfogande när man vill ha lugn och ro.

Grilla medan barnen leker

I den stora trädgården finns också en grillplats och flera bord och stolar samt en lekplats för de mindre barnen. På Villa Rossana finns dessutom reception, bordtennis, kaffebar och ett tvättrum med tvättmaskin samt parkeringsplats.

Liten by med fint utbud

Den lilla landsbyn Cenaia erbjuder flera inköpsmöjligheter och matställe: Pizzeria L'Angolo 500 meter, bagare och mataffär 600 meter, slaktare 500 meter osv. Vi kan även rekommendera ett besök på restaurangen Da Ivo (900 meter) där det serveras äkta toskansk mat och där inredningen verkligen är speciell, på gott och ont.

Personligt inredda lägenheter

Då villans ägare producerar möbler har villan inga svaga sidor vad det gäller inredningen. Möblemanget och inredningen är inspirerad av de klassiska linjerna i den så kallade arte povera stilen. Vid några tillfälle har arkitekten valt att sätta tunga gardiner istället för dörrar mellan bostädernas lokaler. Alla lägenheter är utrustade med tv och spis med ugn. De flesta lägenheter har aircondition.

I den ena byggnaden ligger: Mimosa, Rosa, Camelia, Geranio, Viola, Edera och Begonia - och i den andra ligger Giglio, Margherita, Ortensia och Orchidea.

Läs om l√§genheterna på Villa Rossana

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Il Contrasto

Lucca, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map