Omdömen från Casa Nido

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Nido

Läs personliga omdömen av Casa Nido som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Nido. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Nido

Celle dei Puccini som semester-destination

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt litet hus på landet

Positiv:
+ Inga myggor !! (Nästan - sedan två på en vecka)
+ Utsikt från lägenheten
+ Klimat, är det lite svalare där uppe och ofta en liten bris.
+ Nästan inga turister (bortsett från de engelska grannar)
+ Inga myggor - ja jag har redan nämnt, men det är bara så skönt att sitta i mörkret utan att bli uppätna. Vi använde absolut ingen repellent (t ex Autan) under vistelsen.

Negativt:
- Mycket dålig mobil signal (kanske inte viktigt på semester - betoning, som i brist)
- Jag verkligen inte känns som att köra upp till huset eftersom det sätt upp där som är mycket brant och krokig.. Det är så brant att man inte ska fastna i en FWD om du inte vill börja om.
Men det är bara en kort promenad uppför kullen, ca 3-5 min. Ägaren körde vårt bagage från bilen till huset och tillbaka igen.

Celle dei Puccini som semester-destination

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastic!

Vi (två vuxna och två barn 11 och 14) spenderade en vecka på Casa Nido. Det var en fantastisk upplevelse. Högt uppe i bergen ligger detta fina stenhus med fantastisk utsikt samt egen pool. Det är bra utrustat kök samt fräscht badrum. Grill samt flera fina uteplatser på tomten. Franko och hans fru gjorde det bästa för att vi skulle få en bra vistelse, och det fick vi. När vi hade ngn fråga så svarade han direkt. Vi hade hus och tomt helt för oss själva, han kom bara en gång under veckan för att vattna blommor. Vi fick ett mycket fint välkomnande samt avsked. Vi kan varmt rekommendera ett besök på Casa Nido.

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)

Bäddsoffan som finns i vardagsrummet fungerade bra till barnen, kanske inte till vuxna? Det går inte att mörklägga vardagsrummet. Det var dock inget problem för oss.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Wonderful times

A fabulous place and a great base to explore Tuscany, Lucca and the Garfagnana. Franco and his wife are wonderful and will make sure you enjoy your stay to the full. Make sure you tap them for recommendations on restaurants and places to visit In the area. The access road is pretty gnarly
and tight but with some driving skills you will be fine to drive up to and park by the house. The bed is also unusually comfy for Italy. Highly recommended!!!!

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Kanonläge

Trots en lite tuff start pga ett stopp i toaletten kommer vår vistelse på stället upp i 4-5 stjärnor.
Värdparet gjorde allt för att vi skulle få en så problemfri semester som möjligt. De bodde inte på stället men kommer förbi ett par gånger under vistelsen, och verkar måna om att det ska bli så bra som möjligt.
I staden finns en liten restaurang som är värd att uppleva. Man ska beställa bord dagen innan, så öppnar restaurangen för de besökande. Den första gången var vi ensamma. Fyra rätters meny, med vin till två personer, ca 400 Dkr.
Det kan inte nog påpekas att läget är något av det finaste vi provat. Man ska parkera ca 200 m från huset om man har en större bil. Här var värden också behjälplig, han körde vårt bagage till och från huset.
Nu kommer ett litet aber! In-Italia kontaktade oss via sms då vi befann oss ca 20 km från stället och bad oss att hitta ett annat ställe eftersom det var problem med toaletten. Vi ringde naturligtvis till In-Italia, då vi var besvikna över att ha kört 1750 km och sedan inte kunna få det som vi på förhand hade valt. Medarbetaren i Danmark var mycket oförstående inför att det verkligen var ett problem att vi inte kunde få det hus som vi på förhand hade valt. Då vi efter en del ringande fram och tillbaka själva föreslog en lösning som gick ut på att vi kunde låna uthyrarens toalett tills den andra hade reparerats, så ordnade det sig i alla fall. Sammantaget en jättebra upplevelse, trots det lilla problemet.

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig plats

Precis hemkommen från två härliga veckor på Casa Nido. Vi kan ge huset våra varmaste rekommendationer. Vacker trädgård, härlig pool, och fint område. Perfekt plats om man vill ha lite lugn och ro, och inte har något emot att man ska köra lite för att komma till närmsta mataffär.

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hus i lugna omgivningar

Väldigt litet mysigt hus med en fantastisk trädgård med blommor, plommon, persikor, björnbär mm som ägaren Franco och hans fru bad oss om att bara äta så mycket vi ville av - vi fick också ett glas läckert nylagad plommonmarmelad härifrån. Från poolen och terrassen är det underbar utsikt över bergen. Bra litet kök och grill i trädgården om man önskar att laga mat själv. Det finns ingen köpman i byn, så man slipper inte för att köra i bergen. Franco är väldigt serviceminded och kommer snabbt om det är något som inte fungerar (t ex när internet förbindelsen gick efter ett åskväder). Allt i allt kände vi oss väldigt välkomna. Det ligger en bra restaurang i byn också några dnra som ligger 5-10 minuters körsel därifrån.

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Förbindelsen blir tydligen en aning påverkad vid dåligt väder.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En pärla vackert beliggande i lugna omgivningar.

Vi möttes av den härliga och väldigt trevliga ägaren, som körde vårt baggage upp till huset, eftersom vi inte vågade köra helt upp. En väldigt autentisk toskansk bergsby, ja by och by... Väldigt charmig och med trevliga människor. Husets trädgård är något helt speciellt. En fin lägenhet med allt man behöver. Men det som vi nog alltid kommer att minnas från detta stället, är husets väldigt snälla och hjälpsamma ägare, och den härliga, härliga trädgård.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns många underbara bilturer i området. Vi gillade speciellt Barga en härlig kväll med musikfestival.
Men också utflykten till Castelnuovo - Levigliani - Seravezza och så kusten vid Forte dei Marni var en vacker tur.
Det ligger inte riktigt någon supermarked på stället så kom ihåg att handla in när du ändå är nede i byn Borgo

Casa Nido
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Nido
Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Cascina

Lucca, Toscana

Villa La Sovrana

Rosia, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map