Villa i Celle dei Puccini i Toscana

Casa Nido

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bland bergen ovanför kulturstaden Lucca ligger detta renoverade lanthus på två våningar. Huset ligger upphöjt i lugna omgivningar i utkanten av landsbyn och man ska gå de sista ca. 150 meterna till fots uppför grusvägen som är både smal och brant. Man kan köra upp med en medelstor bil för att lasta av bagage och parkera.

Wi-Fi och satellit-TV

Trots den fridfulla placeringen är man inte helt avskärmad från omvärlden: I 2013 installerade man wi-fi internetförbindelse samt satellit-TV för de som vill slå i sönder tid framför TV:n på semestern.

Njut av poolen

Poolen ligger nedanför huset i en fin trädgård och mäter 7,30 x 3,70 (med tillhörande kar med vattenmassage) och är delvis fristående, men då grunden lutar, är den halvan som vänder mot huset helt nergrävd. I den trevliga trädgården finns det även bord, stolar, solstolar, grill och framförallt en fin utsikt.

Ägaren finns till förfogande

På första våningen hittar man från och till husets ägare, men han bor även på annat håll, så det är mest för att titta till trädgården och poolen som han svänger förbi. Lägenheten ligger på andra våningen, är trivsamt möblerad, med ett fint kök med en spis som har 4 plattor, ugn samt diskmaskin.

Villan på Casa Nido

Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med bra köksfaciliteter (4 plattor, ugn och mikrovågsugn) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa La Sovrana

Rosia, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map