Villa i Celle dei Puccini i Toscana

Casa Nido

 
Casa Nido är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Nido är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Celle dei Puccini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bland bergen ovanför kulturstaden Lucca ligger detta renoverade lanthus på två våningar. Huset ligger upphöjt i lugna omgivningar i utkanten av landsbyn och man ska gå de sista ca. 150 meterna till fots uppför grusvägen som är både smal och brant. Man kan köra upp med en medelstor bil för att lasta av bagage och parkera.

Wi-Fi och satellit-TV

Trots den fridfulla placeringen är man inte helt avskärmad från omvärlden: I 2013 installerade man wi-fi internetförbindelse samt satellit-TV för de som vill slå i sönder tid framför TV:n på semestern.

Läs mer om Casa Nido

Njut av poolen

Poolen ligger nedanför huset i en fin trädgård och mäter 7,30 x 3,70 (med tillhörande kar med vattenmassage) och är delvis fristående, men då grunden lutar, är den halvan som vänder mot huset helt nergrävd. I den trevliga trädgården finns det även bord, stolar, solstolar, grill och framförallt en fin utsikt.

Ägaren finns till förfogande

På första våningen hittar man från och till husets ägare, men han bor även på annat håll, så det är mest för att titta till trädgården och poolen som han svänger förbi. Lägenheten ligger på andra våningen, är trivsamt möblerad, med ett fint kök med en spis som har 4 plattor, ugn samt diskmaskin.

Villan på Casa Nido

Tvårumslägenhet Nido med 4 sovplatser (2:a vån.)

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med bra köksfaciliteter (4 plattor, ugn och mikrovågsugn) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum.

Dölj texten
 
 
search map