Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Stella Marina Residence

 
Stella Marina Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Stella Marina Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom den fina placeringen ner till stranden och egen pool erbjuder stället restaurang, lekplats, litet diskotek, bar och parkering. På gångavstånd finner man Marina di Cecinas centrum med diverse butiker, restauranger och barer. Ganska enkelt och bekvämt.

Tillgång till pool och parasoll på stranden - mot betalning

Residence Stella Marina delar faciliteter med Hotel Club Stella Marina som ligger bredvid och är idealiskt för barnfamiljer. Man har möjlighet för att nyttja den betalningsfria stranden i närheten av hotellet eller använda hotellets egna strand där man mot betalning av tillägg får 1 parasoll, solstol och solsäng. Tillgång till poolen som ligger på stranden på andra sidan gatan framför hotellet är annars inkluderat i priset. Stranden i Cecina är bred och består av sand - finns även små delar med småsten som ändrar sig från år till år allt efter vädret om vintern.

Läs mer om Stella Marina Residence

Enkla lägenheter nära stranden

De 12 lägenheterna är enkelt men funktionellt möblerade och råder alla över telefon, satellit-TV samt förvaringsbox. Det finns tyvärr inte möjlighet till havsutsikt. Parkeringsplats till gästernas förfogande finns men principen "först till kvarn" gäller. I centrum av Marina di Cecina som ligger endast 300 m bort finns diverse butiker, restauranger och barer. Önskar man ett större urval finns det i Cecina 3 km längre in i landet.

Lägenheterna på Stella Marina Residence

Studiolägenhet med 4 sovplatser (A4 med balkong)

studiolägenheter med 4 sovplatser består av uppehållsrum med bäddsoffa för två (utdragssäng) samt kokvrå, nattområde med dubbelsäng, badrum med dusch eller badkar och balkong.

Studiolägenhet med 6 sovplatser (B6 med balkong)

studiolägenheter med 6 sovplatser består av uppehållsrum med bäddsoffa för två (utdragssäng) samt kokvrå, nattområde med dubbelsäng och våningssäng, badrum med dusch eller badkar och balkong. Vi rekommenderar att man är högst 4 personer eftersom platsen annars blir för trång.

Dölj texten
 
 
search map