Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Residence L'Aliante

 
Residence L'Aliante är inte tillgänglig i dagsläget
Residence L'Aliante är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i ett stort grönt område endast 2 km från stranden ligger Residence L'Aliante. Den gamla Aureliavägen, som kan vara ordentligt trafikerad under helgerna när de lokala kör till stranden, ligger 50 meter från husen. Mellan vägen och husen är det ett 2,5 meter högt stängsel med lagerbladsträd. Järnvägen går 250 meter härifrån och kan ibland höras.

De 6 lägenheter på stället ligger i anknytning till den gamla gården "La Maestrale". Lägenheterna är nybyggda och inredda i traditionell toscansk stil samtidigt som de erbjuder all den modern komfort såsom aircondition, telefon, satellit-TV och säkerhetsbox. Det finns swimmingpool, liten fotbollsplan, lekplats och möjlighet att hyra cyklar.

Läs mer om Residence L'Aliante

Omkring lägenheterna ligger stora marker som hör till gården och som är plantade med olivträd, vinrankor och pinjeträd. Kort sagt, detta är platsen för dem som önskar ha det hela: Traditionell toscansk inredning ( men med alla bekvämligheter), närhet till stranden (men dock mitt i naturen), fin badstrand (men nära alla de stora sevärdheterna)... men som kan stå ut närheten till en asfalterad väg.

I den närliggande staden Cecina (2 km.) hittar man dessutom alla slags butiker, restauranger, barer osv.

Läs om lägenheterna på Residence L'Aliante

Dölj texten
 
 
search map