Omdömen från Nuova Fattoria La Palazzeta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs personliga omdömen av Nuova Fattoria La Palazzeta som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Nuova Fattoria La Palazzeta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Stor lägenhet/radhus

Vi bodde i Cantine No.6 och det är den bästa bostaden på hela stället om vi får säga det själva. Stor och fin, ren och är mer välhållen är de andra bostäder. Trevligt ställe med en härlig pool samt restaurang med underhållning. Härligt att det fanns flera stora supermarknader i området, speciellt Coop som vi kan rekommendera, och den ligger i byn bredvid.

Cecina Mare som semester-destination

Vi vill gärna rekommendera att man bor i byggnaden Cantine. För om man bor i någon av de andra hus, så kan man riskera att man bor vid sidan av en byggplats, vilket hade i sådana fall påverklat vår vistelse i alla fall.

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Trerumslägenhet Cantine med 4/6 sovplatser (1:a / 2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnet på landet med härlig pool

Trevliga lägenheter men dåligt utrustade. Märklig trädgård med grön matta i stället för gräs som gav ett sjabbigt intryck. Gasspisen brände all mat. Hur vi än ställde in gasflödet även pastan i massa vatten brändes.
Området ser delvis ut som byggarbetsplats med grushögar och diverse skräp och halvfärdiga hus.
Fantastisk pool stor och trevlig med barnsektion.
Serviceinriktad och hjälpsam personal.
Bra med tvättmaskin och tumlare på området. Tvättmedel ingår för 3.50 resp 4 euro.
Relativt nära strand och stad. Att gå till stan tog ca 40 min.
Bra med både Lidl och Coop mataffärer i närheten.
Mkt barnvänligt i form av att man fick låna både vagn, matstol, skötbädd och spjälsäng m.m. helt gratis.
Mkt dålig wi-fi och inte i lägenheten.

Cecina Mare som semester-destination

Härlig strandpromenad med mysiga restauranger och caféer. Cecina som stad var däremot inget att ha.
Fanns andra städer mer värda ett besök såsom tex Livorno och Volterra eller mindre småstäder såsom Bolgheri, Bibbona mm.

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Colombaia nr. 4 med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Cantine / Colombaia med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass och två badrum)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (markplan med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Cantine / Colombaia med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass och två badrum)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Cantine / Colombaia med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass och två badrum)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Området är riktigt bra. Läckert poolområde. Superbra kök.
Där är en del väsen från den närliggande järnvägen. Tågen kör dag och natt. Detta drar ner betyget mycket.

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Cantine / Colombaia med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass och två badrum)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Cantine / Colombaia med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass och två badrum)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare som semester-destination

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Tvårumslägenhet Cantine / Colombaia med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass och två badrum)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Nuova Fattoria La Palazzeta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Nuova Fattoria La Palazzeta
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (markplan med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map