Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

 
Nuova Fattoria La Palazzeta är inte tillgänglig i dagsläget
Nuova Fattoria La Palazzeta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du och dina barn kommer att finna det sanna paradiset på Fattoria La Palazzeta: här bor man i rymliga och nyrenoverade lägenheter med privata terrasser runt en av de finaste och mest barnvänliga pooler, som går att uppleva längs Toscanas kust. Det tar mindre än fem minuter från parkeringen till närmaste fina sandstrand (2 km bort) och inom en halvtimme väntar flera medeltidsborgar och städer i ett skönt varierande landskap för hela familjen att utforska.

Möt Chiara och hennes familj

På Fattoria La Palazzeta träffar du Chiara och hennes make Giovanni samt deras två livliga pojkar som är duktiga på att bli lekkamrater med gästernas barn. Chiara har haft familjer från Skandinavien som gäster långt innan hon blev mamma; hon har sålt de flesta lägenheter som fanns på den ursprungliga gården där hon själv bor, och låtit bygga nya semesterlägenheter helt från grunden för att passa dagens krav och behov. Det enda hon har kvar från den tidigare anläggningen är namnet Fattoria La Palazzeta, där man lagt till ordet Nuova som betyder "Nya".

Läs mer om Nuova Fattoria La Palazzeta

Härlig pool för både barn och vuxna

Alla lägenheter vetter mot poolen som är uppdelad i två åtskilda delar: den ena är grund och helt perfekt för barn som vill leka, den andra något djupare och inbjuder till en simtur. Föräldrar kan se fram emot att sola eller ligga i skuggan på sina egna terrasser, medan barnen leker i synfältet. Poolen är helt inhägnad, vilket innebär att man inte behöver bekymra sig om var barnen är när badtiden är över.

Ät ute utan att ta bilen

På Nuova Fattoria La Palazzeta finner du också ett matställe som har en terrass ut mot den stora poolen. Här kan du du serverat din frukost, en kopp kaffe eller öl, en sallad till lunch eller en god pizza till kvällen. När dagen varit full av upplevelser och kocken i familjen också vill hålla fritt finner du en lösning utanför din lägenhet. I baren kan du även beställa färskt bröd till dagen efter - det hämtas sedan inpackat och klart morgonen efter.

Aktiviteter på gården och runt

Det finns en härlig pool på stället och även kartor till det lokala äventyrsbadet, Acqua Village Cecina om man inte föredrar att uppleva bambi (rådjur för oss vuxna) i tallskogen eller bygga ett sandslott på de närliggande sandstränderna. Låt dina barn fascineras av gamla slott och städer som det finns gott om i närområdet bakom kusten mot det guideböcker kallar "den klassiska Toscana". Men det finns också aktiviteter för de vuxna som vill komma ut för att smaka de stora vinerna från Bolgheri, Sassetta, Riparbella, Castagneto Carducci, mfl.

Välutrustade lägenheter med privat uteplats

Varje lägenhet har ingång från trädgården eller terrassen på bottenvåningen. Alla lägenheter är utrustade med aircondition. Dessutom finns all nödvändig komfort i form av diskmaskin, wi-fi och satellit-TV. Sovplatserna i uppehållsrummen är helt vanliga sängar där både mindre och större barn, eller vuxna för den delen får en behaglig sömn. Dessutom kan man se fram emot att sitta utanför och njuta av måltiderna eller en aperitif i det varma vädret på den egna uteplatsen. Som sista fordel har man tillgång till gemensam parkeringsplats med gott om plats för alla som bor i de totalt 16 lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Nuova Fattoria La Palazzeta

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs personliga omdömen av Nuova Fattoria La Palazzeta som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Nuova Fattoria La Palazzeta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 26 omdömen från Nuova Fattoria La Palazzeta

En riktigt läcker pool

Superläcker och stor pool. Med stort barnområde till barn som inte kan simma än. Det konstgjorda gräset var märkligt, men man vänjer sig snabbt till det, och det fungerade bra i värmen.
Personalen var serviceminded.
Lägenheten var ren och fin. Servis saknades dock.

Läs mer

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs mer

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs mer

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs mer

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs mer

Bedömning av Nuova Fattoria La Palazzeta

Läs mer
 
search map