Omdömen från La Cecinella

 
La Cecinella är inte tillgänglig i dagsläget
La Cecinella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Cecinella

Läs personliga omdömen av La Cecinella som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Cecinella. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 11 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anne-Charlotte med familj från Bålsta i Sverige bodde på La Cecinella i Cecina Mare från den 9. till den 16. augusti 2008.

Detta var första resan vi gjorde där vi själva har gjort alla bokningar själva via Internet: Flyg, hyrbil, 2 boende. Allt fungerade super bra.

Bokningen med In-Italia var bra och bekräftelsen räckte bra som handling för att få vårt boende i Cecina.
Orten var trevlig, men vi var gkada att vi hade egen bil och kunde ta oss till stränder lite längre bort. Cecina mares stränder var ok- roliga vågor men lite mycket sten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anders med sällskap från Västerås i Sverige bodde på La Cecinella i Cecina Mare från den 8. till den 15. september 2007.

Hej Pia! Resan gick bra! Tack för ett suveränt stöd. Var aldrig orolig trots att jag bokat för 18 personer som kom i olika omgångar och inte haft direkt kontakt med hotellen själv. Vi är nöjda med vistelsen i Ceccina. I Milano övernattade vi bara för att flyga hem. Några han med Shoppa, Vi var positivt överraskade över gemytligheten på hotellet i Milano speciellt trevligt med terrass. Sedan trasslade hyrbilsfirman med oss rejält och skulle ha oss, men det har inte med Er att göra, men ett tips kan vara att stå på sig, med en het fru som härstammar från italien så löste det sig för oss. De vill ha oss i mindra bilar än bokat, Det slutade iaf utmärkt med en buss och 2 bilar(som vi ville från början men inte fanns när vi bokade) istället för 4 bilar, Vänliga hälsningar Anders

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 10 Vuxna, 8 Barn
Namn
Madeleine med familj från Älvkarleby i Sverige bodde på La Cecinella i Cecina Mare från den 5. till den 12. september 2007.

Vi var en barnfamilj med tre barn (2, 7 och 9 år) som i början av september kom vi till La Cecinella och vi hade väl funderingar på om det var ett stort semesterkomplex som skulle kännas rätt opersonligt och lite typ av charter à la Kanarieöarna. Vi blev glatt överraskade av den familjära utformningen och det lilla trevliga området. Det är i princip bilfritt vilket gör området lugnt och väldigt barnvänligt.

Vi hade en stor lägenhet som var mycket fräsch och kändes jättebra på alla sätt och vis. Nästa gång vi åker (för det kommer vi nog att göra!) ska vi kanske prova en lägenhet i de små "parhusen" i stället.

Poolen var väl tyvärr något kallare än vad vi hoppats på men barnen badade förstås glatt ändå. Någon badmössa behövde vi inte ha och badvakten som satt vid poolen hela dagen tog tydligen vattenprover så allt var fräscht.

Vi fick betala avgiften per person innan vi åkte hem vilket drogs i från den KONTANTA depositionen som krävdes av oss vid ankomst. Nog kunde vi tycka att ett sånt stort hotell borde kunna dra en slip på VISA-kortet men det var stört omöjligt. Hade inte sett någon info om att depositionen skulle vara kontant med det kan vara att vi missat det helt enkelt.

Cecina Mare låg ca 20 minuters gångväg bort och stranden var bra. Det är smågrusig strand för det mesta vilket var skönt när det var varmt för annars blev sanden het att gå i. Det finns solstolar och parasoller att hyra och här kan man säkerligen förhandla om priset, åtminstone när det inte är högsäsong. Har man småbarn och absolut vill ha sandstrand och något mer långgrunt bör man överväga San Vincenzo i stället där det finns en fin sandstrand. Då är det dock ett lite "finare" ställe och förmodligen dyrare. Vi var nöjda med stranden i Cecina och att åka till San Vincenzo tog ca 30 min med bil.

Bil är något som är positivt att ha i Cecina. Det var inte så farligt att köra i Italien som vi befarat. Vi körde de 33 milen ner från Bergamo med större lätthet än vi trott. Eftersom det är ganska dyrt att äta ute och då särskilt för en familj på fem personer så valde vi att använda hyrbilen även till att åka till varuhus (Conad tex) och handla Prosciutto m.m vilket var lika mysigt att sitta på balkongen på hotellet och äta som att beställa en pizza på en taverna, men mycket billigare...

Vi besökte Pisa (ca 45 min bilkörning), Volterra som vi gärna rekommenderar med dess utgrävningar som var intressanta även för barnen (45 min med bil) och Montalcino (2 tim med bil). Cecina som utgångspunkt var ypperlig och vi fick en bra kombination med sevärdheter och badsemester. Men oj, så mycket det finns att se i Italien. Vi skulle kunna åka tillbaka många gånger och ändå aldrig bli "klar". Klart är dock att vi gärna använder oss av er på In-Italia igen - tack för ett mycket bra bemötande och trevlig kontakt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map