Omdömen från La Cecinella

 
La Cecinella är inte tillgänglig i dagsläget
La Cecinella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Cecinella

Läs personliga omdömen av La Cecinella som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Cecinella. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Cecinella

La Cecinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Cecinella
Lägenhet m. 2 sovrum och 6 sovplatser (Villetta)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet med mycket plats

Härlig lägenhet med gott om plats och en underbar utsikt från balkongen. Man kunde önskat att clubmedlemskapet var frivilligt eftersom vi inte använde de andra faciliteter.

La Cecinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Cecinella
Lägenhet m. 1 sovrum och 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Använde den inte, åkte till havet
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kom ihåg att ta med

La Cecinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Personalen i receptionen var inte särskilt välkomnande och verkade mycket arroganta vid avresa. Resten av personalen hade endast fokus på italienska gäster och inte de andra nationaliteterna.
Placering, Placering

Mycket oväsen från musik och underhållning på campingplatsen bredvid. Oväsen från skjutbanan som låg i närheten.
 
Själva boendet på La Cecinella
Lägenhet m. 1 sovrum och 6 sovplatser

Det saknas lys i vardagsrummet för att kunna ha det mysigt inomhus.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Ingen möjlighet för att ha det mysigt inomhus pga musiken, underhållning för italienska barn under 10 helt fram till kl 22:30
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Medelbra boende i Toscana

Att bo på La Cecinella är som att bo på en dyr campingplats. Det är fyra lägenheter i varje hus, och husen står rätt tätt, så man kommer nära inpå grannarna. Vi upplevde dock att detta är ett lugnt ställe med undantag från husen nära poolområdet där underhållningen höll på till till midnatt. Det mesta är sådär på La Cecinella; läget kunder varit närmre centrum och städningen kunde varit bättre. Man ska betala extra för allt möjligt, och vi tyckte det var riktigt dåligt att fotbollsplanen var låst och det kostade 14 Euro att använda den 1 timme. Då blir inte fotbollsplanen en social samlingspunkt för barn. Då priset för en vistelse på La Cecinella sammanlagt blir rätt hög vill vi inte rekommendera detta stället till andra. Själva Cecina är väldigt turistigt och saknar italiensk charm. Men stranden är bra!

Rekommendationer till andra gäster

Ta med GPS hemifrån, hyr en bil och besök de små mysiga landsbyarna som ligger på kullarna runt Cecina.

La Cecinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Cecinella
Lägenhet m. 2 sovrum och 6 sovplatser (Villetta)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Cecinella

La Cecinella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Cecinella
Lägenhet m. 2 sovrum och 6 sovplatser (Villetta)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Anne-Mette og familie fra Skødstrup boede på La Cecinella i Cecina Mare

Lägenheten är härligt rymlig, men köket är inte mycket väl utrustade, så det var inte lätt att laga mat för 5 vuxna - en grill kan till exempel vara riktigt nice. Vi saknade också några stolar, solstolar etc. på terrassen, sitter inte så bra på trädgårdsstolar som finns där, om du vill koppla av på terrassen.
Det förvånade oss att vi var tvungna att betala 5 € per. per person. dag för ett klubbkort när det är en obligatorisk utgift kan det nog lika gärna vara en del av hyran? Poolen är bra med massor av solstolar, men tröttsamt att badmössa krävs. Stranden vid komplexet är inte mycket inbjudande, men vi hittade en vacker strand - den "vita stranden" - norr om Vada, är det starkt rekommenderat, vit sand både på stranden och i vattnet. Om du kör så långt du kan få när du är vända från vägen, så stranden är offentliga och det finns mycket få människor.
Butiken i komplexet är ganska dyr, men det finns flera bra stormarknader på vägen mot Cecina.
På tisdagar finns det en enorm marknad i Cecina - värt ett besök

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jörgen och familj från Skanör i Sverige bodde på La Cecinella i Cecina Mare från den 30. juni till den 7. juli 2012.

Vi bodde på Cecinella i Cecina Mare. Det var ett fint område med en fin pool och stor lägenhet med bra ac och fin balkong. Men resten av stället tilltalade oss inte. Att betala 35€ extra per person för ac och pool känns drygt och de andra aktiviteterna som ingår kunde vi inte utnyttja för vi förstår inte flytande italienska och barnen förstår inte ens engelska så de kunde inte vara med på lekar och animations(?) som arrangerades. Det var regler för allt och extra avgifter på att spela fotboll och tennis, vilket borde ingått i "klubbavgiften" på 35€/person. Badtiderna var begränsade till 10-17.45 och man fick inte bada förrän 3 timmar efter måltid. Etc. Alla andra italienska hotell vi har bott på har haft hjälpsam och trevlig personal men här var man mer upptagna av sina regler och avgifter än att serva sina kunder.
Resten av resan var fin. Italien är fantastiskt. Vi åkte ner via Trento och Venedig och besökte Volterra, San Gimignano, Lucca, Pisa och Rom medan vi bodde i Cecina. Alla dessa städer hade sin egen charm. På vägen tillbaka åkte vi via Genua och Milano och genom Schweiz. En mycket vacker väg. Sammanfattningsvis var det en fantastiskt fin resa som vi kommer att ha glädje av länge, men Cecinella rekommenderar vi inte andra svenskar att bo på. Bo hellre på ett hotell med halvpension, pool och ac.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map