Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

 
La Cecinella är inte tillgänglig i dagsläget
La Cecinella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Cecinella är en välskött resort som erbjuder lägenheter där samtliga är komfortabla och välinredda med aircondition och privat uteplats. Läget är bra, med promenadavstånd till pinjeskog och sandstrand. Toscanas mest berömda städer har du inom lagom köravstånd. Med andra ord, kan du här kombinera sol och bad med roliga och spännande utflykter. På resorten hålls underhållning av olika slag i högsäsong.

Fin utgångspunkt för semestern

La Cecinella ligger strax utanför staden Cecina. När du åkt igenom den gamla pinjeskogen kommer du efter 800 meter fram till de breda sandstränderna som de lokala själva vallfärdar till om sommaren. Det är ca. 1½ km till badorten Cecina Mare och ca. 3 km till staden Cecina, lite inåt landet där du hittar alla slags butiker, restauranger och diskotek samt en tågstation.

Härifrån tar du dig snabbt vidare till Toscanas mest berömda städer. Stranden ligger inom promenadavstånd och du korsar en stor pinjeskog på vägen dit. I klubbkortspriset ingår fri shuttle till stranden i högsäsong d.v.s från mitten av juni till mitten av september..

Läs mer om La Cecinella

Flera faciliteter för barn och vuxna

På själva området finns det bra faciliteter. Du har goda inköpsmöjligheter, en restaurang (som har öppet hela dagen) pizzeria, bar, spelhall, tidningskiosk, lekplats och tvätteri. Det finns också möjlighet att hyra cyklar och scooter. För dig som inte önskar ligga på stranden eller besöka de många kulturstäderna, finns det en stor pool (25 x 12 meter) med hydromassage, barnpool, tennisbanor, bordtennis och möjlighet för att delta i simkurser, windsurfing-kurser etc.

Obs. Vi ber dig observera att det arrangeras dag- och kvällsunderhållning i högsäsongen samt dagliga aktiviteter som vattengymnastik vid poolen då de spelar högre musik. Med andra ord är detta ett ställe som passar dig som tycker om att ha liv och rörelse runt om dig.

Lägenheter med balkong, terrass eller veranda

Det finns totalt 156 lägenheter på La Cecinella, som är indelade i två olika kategorier. Lägenhet i "Residence" och lägenhet i "Villetta", detta för att du lättare ska förstå skillnaden. Samtliga lägenheter är alla lika komfortabelt inredda och har antingen balkong eller terrass samt är utrustade med Sat-TV, aircondition

När det gäller lägenheterna "Residence" presenterar vi även två typer som heter, Scirocco och Libeccio, eftersom dessa kan ligga vända mot utsidan eller poolen. Lägenheterna "Villetta" 'är lägre byggnader som ligger spridda runt omkring i det gröna området. De har alla en stor veranda där du kan äta dina måltider. Det finns 4 lägenheter i varje "villa". Från år 2019 finns en ny typ som heter villetta - Corbezzolo. Denna typ är modernt inredd, med micro och har en fin veranda.

Läs om lägenheterna på La Cecinella

Dölj texten
 
 
search map