Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Cecinella är en välskött resort som erbjuder 156 lägenheter där samtliga är komfortabla och välinredda med aircondition och privat uteplats. Och trots det större antalet lägenheter känns La Cecinella litet och behagligt. Läget är bra, med promenadavstånd till stranden och Toscanas mest berömda städer inom lagom köravstånd.

Du har ett strategiskt utgångsläge

Semesterstället La Cecinella ligger i lugna omgivningar utanför staden Cecina. När du åkt igenom den gamla pinjeskogen kommer du efter 800 meter fram till de breda sandstränderna som toscanarna vallfärdar till om sommaren. Det är ca. 1½ km till badorten Cecina Mare och ca. 3 km till staden Cecina, lite inåt landet där du hittar alla slags butiker, restauranger och diskotek samt en tågstation. Härifrån tar du dig snabbt vidare till Toscanas mest berömda städer. Stranden ligger inom promenadavstånd men för dig som inte vill gå kan finns här en busservice som tar dig till stranden, från mitten av juni till mitten av september.

Läs mer om La Cecinella

Flera faciliteter för barn och vuxna

På själva området finns det bra faciliteter. Du har goda inköpsmöjligheter, en restaurang (som har öppet hela dagen) pizzeria, bar, spelhall, tidningskiosk, lekplats och tvätteri. Det finns också möjlighet att hyra cyklar och scooter. För dig som inte önskar ligga på stranden eller besöka de många kulturstäderna, finns det en stor pool (25 x 12 meter) med hydromassage, barnpool, tennisbanor, bordtennis och möjlighet för att delta i simkurser, windsurfing-kurser etc. Det arrangeras kvällsunderhållning i högsäsongen och det finns dessutom ett wellness center där du, mot betalning, kan få massage eller annan behandling.

Lägenheter med balkong, terrass eller veranda

Lägenheterna är alla komfortabla och välinredda med aircondition, satellit-TV, telefon och förvaringssbox. "Villalägenheterna" ligger spridda runt omkring i det gröna området och har alla en stor veranda där du kan äta dina måltider. Det finns 4 lägenheter i varje hus och de har alla telefon, satellit-TV och aircondition. Till lägenheterna hör en balkong eller terrass.

Lägenheter i huvudbyggnaden:

L√§genheterna på La Cecinella

Enrumlägenhet med 4 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är ca. 25 m² och består av uppehållsrum med liten kokvrå, bäddsoffa (utdragssäng) samt avskilt nattområde med dubbelsäng och badrum/toalett. De ligger på 1:a vån. (terrass) eller på 2:a vån. (balkong). Det finns 32 lägenheter av denna typ.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (typ B)

Lägenheterna är ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa (utdragssäng) samt badrum/toalett. De ligger på 1:a vån. (terrass) eller på 2:a vån. (balkong). Det finns 8 lägenheter av denna typ.

Tvårumsvillalägenhet med 5 sovplatser (typ C)

Lägenheterna är ca.30 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (utdragssäng), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum/toalett. Det finns 66 lägenheter av denna typ och de ligger alla på 1:a vån.

Trerumsvillalägenhet med 6 sovplatser (typ D)

Lägenheterna är ca. 36 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett. Det finns totalt 50 lägenheter av denna typ och de ligger alla på 1:a vån.. Det må endast vara det antal personer i lägenheterna som det finns sovplatser till - oansett om det gäller små barn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map