Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Cecinella är en välskött resort som erbjuder lägenheter där samtliga är komfortabla och välinredda med aircondition och privat uteplats. Och trots det större antalet lägenheter känns La Cecinella litet och behagligt. Läget är bra, med promenadavstånd till stranden och Toscanas mest berömda städer inom lagom köravstånd.

Fin utgångspunkt för semestern

La Cecinella ligger i lugna omgivningar utanför staden Cecina. När du åkt igenom den gamla pinjeskogen kommer du efter 800 meter fram till de breda sandstränderna som toscanarna vallfärdar till om sommaren. Det är ca. 1½ km till badorten Cecina Mare och ca. 3 km till staden Cecina, lite inåt landet där du hittar alla slags butiker, restauranger och diskotek samt en tågstation.

Härifrån tar du dig snabbt vidare till Toscanas mest berömda städer. Stranden ligger inom promenadavstånd och du korsar en stor pinjeskog på vägen dit. I klubbkortspriset ingår fri shuttle till stranden i högsäsong d.v.s från mitten av juni till mitten av september..

Läs mer om La Cecinella

Flera faciliteter för barn och vuxna

På själva området finns det bra faciliteter. Du har goda inköpsmöjligheter, en restaurang (som har öppet hela dagen) pizzeria, bar, spelhall, tidningskiosk, lekplats och tvätteri. Det finns också möjlighet att hyra cyklar och scooter. För dig som inte önskar ligga på stranden eller besöka de många kulturstäderna, finns det en stor pool (25 x 12 meter) med hydromassage, barnpool, tennisbanor, bordtennis och möjlighet för att delta i simkurser, windsurfing-kurser etc. Det arrangeras kvällsunderhållning i högsäsongen.

Lägenheter med balkong, terrass eller veranda

Lägenheterna, 156 st, är alla komfortabla och välinredda med aircondition, satellit-TV, telefon och förvaringssbox. "Villalägenheterna" ligger spridda runt omkring i det gröna området och har alla en stor veranda där du kan äta dina måltider. Det finns 4 lägenheter i varje hus och de har alla telefon, satellit-TV och aircondition. Till lägenheterna hör en balkong eller terrass.

obs. Det må endast vara det antal personer i lägenheterna som det finns sovplatser till - oansett om det gäller små barn.

Läs om lägenheterna på La Cecinella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populärt i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map