Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Pris från per pers.
Poolen Il Mulino Il Fienile
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I Toscana är det en fröjd att kunna bo i skön lantlig miljö samtidigt som man snabbt och lätt tar sig till kusten och stränderna. Från Fattoria Palazetta leder en stig fram till Cecina Mare vid havet som nås via en lång promenad eller på cykel då avståndet är två kilometer.

Välskött lantställe

Il Mulino & Il Fienile är en del av det gamla lantstället Fattoria La Palazzetta. Il Fienile är den gamla ladan som ligger vid poolen. Il Mulino är en gammal mölla som ligger längre bort, ca. 50 meter från poolen och som idag består av lägenheter med egen trädgård. En sommarvistelse kommer vara behaglig då stället ligger i gröna omgivningar omgivet av träd. Det ska noteras att vägen mellan Cecina och Vada som under helgerna är trafikerad löper nära stället.

Läs mer om Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Flera och goda faciliteter

Vid gården finns det privat parkering, tvätteri, liten lekplats, grill, pool, barn pool, bordtennis och boccia. Cyklar går att hyra. I de närliggande orterna Cecina och Cecina Mare finns det många restauranger, pizzerior, butiker samt apotek och läkare. Tennisbana och möjlighet till hästridning finns också i området.

Fina lägenheter med aircondition och uteplats

Lägenheterna upplevs som trevligt och personligt inredda, med en romatisk inredning med mycket blommor och tavlor. Lägenheterna i Il Fienile är lite mindre och av mer spartansk karaktär än de på Mulino. Lägenheterna på Il Mulino är välutrustade, inredda delvis med möbler från IKEA som nu också finns i Italien.

Alla lägenheter har egen privat terrass (Il Fienile) eller trädgård (Il Mulino) med trädgårdsmöbler, där man kan äta lunch eller middag. Trädgårdarna vid Il Mulino är större och mindre bastant inhängnade än dom vid Fienile.

Lägenheten på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser – Mulino

Lägenheterna i den gamla möllan är nyrenoverade och välmöblerade. De har alla ingång på bottenvåningen och är på ca 87 m² som är fördelat på två våningsplan. På första våningen finns det uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. På andra våningen finner man ännu ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett. Lägenheterna har dessutom egna möblerade trädgårdar på ca. 80 m² (inkl. privat parkering).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map