Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Poolen Il Mulino Il Fienile
 
Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta är inte tillgänglig i dagsläget
Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Toscana är det en fröjd att kunna bo i skön lantlig miljö samtidigt som man snabbt och lätt tar sig till kusten och stränderna. Från Fattoria Palazetta leder en stig fram till Cecina Mare vid havet som nås via en lång promenad eller på cykel då avståndet är två kilometer.

Välskött lantställe

Il Mulino & Il Fienile är en del av det gamla lantstället Fattoria La Palazzetta. Il Fienile är den gamla ladan som ligger vid poolen. Il Mulino är en gammal mölla som ligger längre bort, ca. 50 meter från poolen och som idag består av lägenheter med egen trädgård. En sommarvistelse kommer vara behaglig då stället ligger i gröna omgivningar omgivet av träd. Det ska noteras att vägen mellan Cecina och Vada som under helgerna är trafikerad löper nära stället.

Läs mer om Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Flera och goda faciliteter

Vid gården finns det privat parkering, tvätteri, liten lekplats, grill, pool, barn pool, bordtennis och boccia. Cyklar går att hyra. I de närliggande orterna Cecina och Cecina Mare finns det många restauranger, pizzerior, butiker samt apotek och läkare. Tennisbana och möjlighet till hästridning finns också i området.

Fina lägenheter med aircondition och uteplats

Lägenheterna upplevs som trevligt och personligt inredda, med en romatisk inredning med mycket blommor och tavlor. Lägenheterna i Il Fienile är lite mindre och av mer spartansk karaktär än de på Mulino. Lägenheterna på Il Mulino är välutrustade, inredda delvis med möbler från IKEA som nu också finns i Italien.

Alla lägenheter har egen privat terrass (Il Fienile) eller trädgård (Il Mulino) med trädgårdsmöbler, där man kan äta lunch eller middag. Trädgårdarna vid Il Mulino är större och mindre bastant inhängnade än dom vid Fienile.

Lägenheten på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser – Mulino

Lägenheterna i den gamla möllan är nyrenoverade och välmöblerade. De har alla ingång på bottenvåningen och är på ca 87 m² som är fördelat på två våningsplan. På första våningen finns det uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. På andra våningen finner man ännu ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett. Lägenheterna har dessutom egna möblerade trädgårdar på ca. 80 m² (inkl. privat parkering).

Dölj texten
 
 
search map