Hotell i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cecina Mare är en favorit bland toscanarna själva när det kommer till sol och badsemester. Kusten präglas av den sköna barrskogen som ger behaglig skugga, breda badstränder och massor av nattliv och aktiviteter.

Bo helt ut till stranden och havet

På 3-stjärniga Hotel Club Stella Marina är alla rum utrustade med modern komfort såsom satellit-TV, förvaringsbox, aircondition, telefon och terrass eller balkong (endast i rum med havsutsikt). Hotellet ligger nere vid stranden och har dessutom en stor pool som man dock ska över vägen för att komma till.

Nära matställe, caféer och barer

Hotellet har dessutom egen restaurang, lekplats, litet diskotek, bar och parkering. I centrum av Marina di Cecina, som ligger endast 1 km härifrån, finns diverse butiker, restauranger och barer. När man bor på Stella Marina, har man havet på den ena sidan (10 meter från hotellet) och hamnpromenaden på den andra! Hotellet delar faciliteter med Stella Marina Residence som ligger bakom hotellet.

Rum med plats för upp till 4 personer

- Standardrum kan ta upp till 4 personer, varav de två sista i våningssängar. Det finns balkong eller terrass från dessa rum.
- Rum med havsutsikt från sidan kan ta upp till 4 personer, varav de två sista i våningssängar. De har tillgång till balkong med havsutsikt från sidan.
- Rum med direkt havsutsikt har plats för två vuxna och ett barn upp till 10 år. De har tillgång till balkong med direkt havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Grand Hotel Riviera

Lido di Camaiore, Toscana

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

search map