Hotell i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att Cecina Mare är en favorit bland italienarna själva när det kommer till en sol-, och badsemester är inte svårt att förstå. Kusten präglas nämligen av den sköna pinjeskogen som ger behaglig skugga, breda badstränder och massor av nattliv och aktiviteter. Cecina ligger strax intill och kan erbjuda ett större utbud av det mesta.

Bo helt ut till stranden och havet

Lägenhetshotellet ligger i Marina di Cecina's södra del och strax intill stranden.Perfekt för dig som längtar efter en semester med sol och bad i fokus. För en strandplats hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta, betalar gör du på plats.

Förutom läget finns här dessutom en stor pool där du kan lapa sol i en av de solstolar som finns utplacerade, med eller utan parasoll. Vi vill endast uppmärksamma dig om att för att komma till poolen och barerna måste du korsa Viale della Vittoria, som löper längs med kusten.

Läs mer om Hotel Club Stella Marina

Nära matställe, caféer och barer

Hotellet har egen restaurang, lekplats, litet diskotek, bar och parkering. I centrum av Marina di Cecina, som ligger endast en km härifrån, finns diverse butiker, restauranger och barer.

När du bor på Stella Marina, har du havet på den ena sidan (10 meter från hotellet) och hamnpromenaden på den andra! Hotellet delar faciliteter med Stella Marina Residence som ligger bakom hotellet. Under högsäsong ordnas en del aktiviteter såväl för stora som till små (en del mot avgift). Hotellet har en liten parkering men det går inte att förboka plats. Däremot finns det möjlighet till allmän parkering ca 300 meter bort.

Rum med plats för upp till 4 personer

På Hotel Stella Marina är alla rum utrustade med modern komfort såsom Sat-TV, kassafack, luftkonditionering och telefon. Minibaren kan fyllas upp på förfrågan. Extrabäddarna kan vara antingen i bäddsoffa eller i våningssäng. Klubbkortet som betalas i högsäsong ger dig tillgång till poolen och strandservice med 1 parasoll och 2 solstolar per rum i vissa perioder, övriga perioder kan du hyra på plats. För dig som reser med mindre barn finns barnpaket (3-5 år) där bl.a måltider ingår.

Lägenhet med balkong/terrass

Lägenheterna är studio och ligger på första, andra eller tredje våningen, i olika byggnader utan hiss. De som ligger mot pinjeskogen tar upp till fyra personer och de som ligger delvis mot havet kan ta upp till sex personer. Lägenheterna har luftkonditionering, Sat-TV, telefon, kassafack och liten balkong. I användaravgiften du betalar får du el, gas, vatten, sängkläder, handdukar och slutstädning. Köket måste dock lämnas rent annars utgår en avgift. Måltider går att köpa till på plats. Strandservice finns att få mot en avgift.

Läs om rummen på Hotel Club Stella Marina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map