Hotell i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att Cecina Mare är en favorit bland italienarna själva när det kommer till en sol-, och badsemester är inte svårt att förstå. Kusten präglas nämligen av den sköna pinjeskogen som ger behaglig skugga, breda badstränder och massor av nattliv och aktiviteter. Cecina ligger strax intill och kan erbjuda ett större utbud av det mesta.

Bo helt ut till stranden och havet

Lägenhetshotellet ligger i Marina di Cecina's södra del och strax intill stranden.Perfekt för dig som längtar efter en semester med sol och bad i fokus. För en strandplats hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta, betalar gör du på plats.

Förutom läget finns här dessutom en stor pool där du kan lapa sol i en av de solstolar som finns utplacerade, med eller utan parasoll. Vi vill endast uppmärksamma dig om att för att komma till poolen och barerna måste du korsa Viale della Vittoria, som löper längs med kusten.

Läs mer om Hotel Club Stella Marina

Nära matställe, caféer och barer

Hotellet har egen restaurang, lekplats, litet diskotek, bar och parkering. I centrum av Marina di Cecina, som ligger endast en km härifrån, finns diverse butiker, restauranger och barer.

När du bor på Stella Marina, har du havet på den ena sidan (10 meter från hotellet) och hamnpromenaden på den andra! Hotellet delar faciliteter med Stella Marina Residence som ligger bakom hotellet. Under högsäsong ordnas en del aktiviteter såväl för stora som till små (en del mot avgift). Hotellet har en liten parkering men det går inte att förboka plats. Däremot finns det möjlighet till allmän parkering ca 300 meter bort.

Rum med plats för upp till 4 personer

På Hotel Stella Marina är alla rum utrustade med modern komfort såsom Sat-TV, kassafack, luftkonditionering och telefon. Minibaren kan fyllas upp på förfrågan. Extrabäddarna kan vara antingen i bäddsoffa eller i våningssäng. Klubbkortet som betalas i högsäsong ger dig tillgång till poolen och strandservice med 1 parasoll och 2 solstolar per rum i vissa perioder, övriga perioder kan du hyra på plats. För dig som reser med mindre barn finns barnpaket (3-5 år) där bl.a måltider ingår.

Lägenhet med balkong/terrass

Lägenheterna är studio och ligger på första, andra eller tredje våningen, i olika byggnader utan hiss. De som ligger mot pinjeskogen tar upp till fyra personer och de som ligger delvis mot havet kan ta upp till sex personer. Lägenheterna har luftkonditionering, Sat-TV, telefon, kassafack och liten balkong. I användaravgiften du betalar får du el, gas, vatten, sängkläder, handdukar och slutstädning. Köket måste dock lämnas rent annars utgår en avgift. Måltider går att köpa till på plats. Strandservice finns att få mot en avgift.

Läs om rummen på Hotel Club Stella Marina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Club Stella Marina

Läs personliga omdömen av Hotel Club Stella Marina som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Club Stella Marina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Hotel Club Stella Marina

En underbar vecka på Hotel Club Stella Marina

Vi var på familjesemester, 12 personer, 3 generationer i åldrarna från 0 till 68 år. Framför allt de yngsta njöt av swimmingpoolen otaliga timmar avbrutet av utflykter i det härliga närområdet. Vädret visade sig från sin bästa sida. Efter att ha läst andras negativa kommentarer så kan jag bara säga att vi var oerhört nöjda. Fint med sidoaltanen med havsutsikt. Rummen var ok och städningen varje dag var fullt tillfredställande. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam. Jag har enbart gott att säga om vistelsen och det trots att det var den absolut billigaste av de som hade placering direkt ut mot Medelhavet.

Läs mer

Bedömning av Hotel Club Stella Marina

Läs mer

Fint läge men slitet hotell

Hotellet ligger bra i Cecina Mare, men är av äldre dato - både rum, badrum och restaurang är slitna. Poolen är fin, men det är många människor och sök dagen lång. De har en show och underhållning varje dag, vilket inte är något för oss, men kanske passar småbarnsfamiljer.
Frukosten på hotellet är mycket enkel, och inte värd att betala för.
Vi hade en bra stor balkong med liggstolar, bord och stolar - det var riktigt bra.

Läs mer

Andra gången på Stella Marina

Det det var andra gången vi var där kan vi bara bekräfta att hotellet har en bra service, riktigt bra halvpension, och ett fantastiskt läge. Det är också ett riktigt bra ställe för barn. Man ska dock klara av hög musik till klockan 12 på natten, men det kan väl de flesta stå ut med...

Läs mer

Ingen badort

Cecina Mare är ingen badort för de som önskar strand. Det är inte långgrunt, och den del vågor. Vi fick köra 10-15 minuter för att få vita långgrunda stränder. Gågatan är väldigt fin till lunch och middag och har många bra restauranger. Vi åt endast bra mat här.

Cecina Mare är ett italienskt charterställe, och vi var de enda norrmännen där. Det var bra, och gjorde att priser inte var så höga. Det var kort väg till många fina stränder, och hyrbil var nödvändigt. Vi var iväg varje dag, och hittade trevliga platser i närheten.

Hotellet var rent, men riktigt små rum för en familj på fyra. Balkongen var liten, så det var svårt att ha ett ställe att sitta på utomhus. Det fanns endast ett minikylskåp och inte några kökssaker (inte ens ett glas). Det var alltför lite för en familj för en vecka. Poolen var också liten till så många människor, så det var trångt om plats. Personal och badvakter var trevliga och tillmötesgående. Frukosten var äkta italiensk, kakor och sötsaker.

Läs mer

Michael og familie fra Aalborg boede på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare

Nyss hemkommen från en vecka i Cecina, Hotel Stella de Mare. Tyckte det var en bra plats, men definitivt mycket för italienarna själva. Vi hade bokat med frukost, men varje morgon var en kamp som de kunde hitta oss ett ledigt bord för många hade Helpension och borden var reserverat för dem. Det var en dålig erfarenhet och dålig start på dagen. Men annars en super buffé jämfört med många andra italienska frukostbuffé (här var färsk frukt, pålägg, etc.).
Kan önska att de gjorde lite mer av information till utländska turister på hotellet. Hittade under veckan att det fanns ett antal aktiviteter såsom spinning, aqua gym etc. Hotellet, pool och stranden är ok och verkade hög musik från poolen var begränsad till vissa tider på dagen, så att alla kunde vara med.
Jämfört med vissa andra platser som vi har varit på östkusten och även västra bla. San Vinzenzo är detta hotell på dyra sida även när du ser vad de borde vara ansvarig, skatt osv .. Förutom det pris man har betalat hemifrån

Läs mer
 
search map