Hotell i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att Cecina Mare är en favorit bland italienarna själva när det kommer till en sol-, och badsemester är inte svårt att förstå. Kusten präglas nämligen av den sköna pinjeskogen som ger behaglig skugga, breda badstränder och massor av nattliv och aktiviteter. Cecina ligger strax intill och kan erbjuda ett större utbud av det mesta.

Bo helt ut till stranden och havet

Hotellet ligger i Marina di Cecina's södra del och strax intill stranden.Perfekt för dig som längtar efter en semester med sol och bad i fokus. För en strandplats hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta,och betalar gör du på plats.

Förutom läget finns här dessutom en stor pool där du kan lapa sol i en av de solstolar som finns utplacerade, med eller utan parasoll. Vi vill endast uppmärksamma dig om att för att komma till poolen och barerna måste du korsa Viale della Vittoria, som löper längs med kusten.

Läs mer om Hotel Club Stella Marina

Nära matställe, caféer och barer

Hotellet har egen restaurang, lekplats, litet diskotek, bar och parkering. I centrum av Marina di Cecina, som ligger endast en km härifrån, finns diverse butiker, restauranger och barer.

När du bor på Stella Marina, har du havet på den ena sidan (10 meter från hotellet) och hamnpromenaden på den andra! Hotellet delar faciliteter med Stella Marina Residence som ligger bakom hotellet. Under högsäsong ordnas en del aktiviteter såväl till stora som till små (en del mot avgift). Hotellet har en liten parkering men det går inte att förboka plats. Däremot finns det möjlighet till allmän parkering ca 300 meter bort.

Rum med plats för upp till 4 personer

På Hotel Stella Marina är alla rum utrustade med modern komfort såsom Sat-TV, förvaringsbox, aircondition och telefon.Dubbelrum (standard) kan ta upp till 4 personer, varav de två sista är i våningssängar. Dessa rum har enbart fönster. Dubbelrum m. havsutsikt från sidan kan ta upp till 4 personer, varav de två sista i våningssängar. De har tillgång till balkong med havsutsikt från sidan. Dubbelrum m. direkt havsutsikt har plats för två vuxna och ett barn upp till 10 år. De har tillgång till balkong med direkt havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Ö

Grand Hotel Panoramic

Montecatini Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map