Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Casa Santa Chiara

 
Casa Santa Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Santa Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cecina Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stort tvåfamiljehus beläget i Cecina Mares centrum endast 50 meter från stranden och strandpromenaden där man finner åtskilliga matställen, restauranger, cafeér och glassbarer. Flera inköpsmöjligheter ligger inom 200 meter men vi rekommenderar att man kör till det stora COOP-supermarket i Cecina för att handla.

Bostaden på 2:a vån. uthyrs på veckobasis. Första våningen använder ägarna ibland som sommarhus under sommaren. OBS, ägarna har en liten hund som har sitt eget inhägnade hundhus.

Läs mer om Casa Santa Chiara

Gästerna har sina trädgårdsmöbler, grill och utomhus dusch på första våningen. Vi rekommenderar detta hus till stora familjer som gärna vill bo nära stranden och som inte har stora krav på boendet utomhus. Man har nära till allt men man har tyvärr inte mycket plats utomhus.

Sexrumslägenhet med 10 sovplatser (2. & 3 vån.):
Bostaden är på ca. 120 m² och består av kök med öppen spis, två sovrum med dubbelsäng (det ena med balkong), sovrum med två enkelsängar (de kan sättas ihop) och ett badrum med badkar, dusch och toalett. En bred spiraltrappa leder upp till övre våningen där det finns två sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop), två badrum med toalett och dusch samt barnrum. OBS, uppehållsrummet och badrummet på vinden har sneda väggar vilket gör att vi rekommenderar det till barn. Lägenheten har egen tvättmaskin och tredje våningen har aircondition som mot beställning betalas på plats.

Dölj texten
 
 
search map