Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Borgo Guglielmo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast ca. 500 meter från landsbyn San Pietro in Palazzi och inte långt från Cecina finner du Borgo Guglielmo. Det är ett semesterställe som passar utmärkt till dig som värdesätter en badsemester men samtidigt önskar lugn och ro före den livliga kvällsstämningen som annars ofta präglar atmosfären vid kusten.

Nära till utflykter

Det är endast 4 km till kusten och de sköna offentliga sandstränderna som präglar denna del av Toscana samt överkomligt avstånd till hjärtat av Toscana med ca. 35 km till Volterra, ca. 55 km till San Gimignano och ca. 70 km till Lucca. Vad mer kan man önska sig av en kombinerad badsemester i Toscana?

Läs mer om Borgo Guglielmo

Faciliteter på stället

Borgo Guglielmo stod färdigt 2009 och är konstruerat så att man centralt på stället finner de gemensamma facilieter så som poolen (20 x 12 m) med vattenmassage, soldäck med solstolar samt barnpool. Det finns även trädgård med grillplats, lekplats och örtträdgård. För de aktiva gästerna finns det cyklar att låna för några timmar åt gången, så länge det finns cyklar lediga. Som gäst ska man inte tänka på parkering då stället har sin egen. Skulle det finnas behov för att tvätta kläder finns det ett tvätteri med torktumlare som kan användas mot betalning.

Lokalmiljö och stränderna

I landsbyn San Pietro in Palazzi som ligger på gångavstånd från gården finner man året runt såväl mataffär (köpman) och supermarket, slaktare, bageri, banker, apotek, posthus samt café, glassbar och övriga matställen. Det finns även ett urval av butiker. Från byn går det bussar till både Cecina och Cecina Mare. Cecina ligger endast 2 km från gården och där finner man dessutom handelsgata, sjukhus och tågstation samt bibliotek med internetpoint. I Cecina Mare (vid kusten) som ligger ca. 4 km bort finner man även lustbåtshamn, vattenland och ridskola.

Sandstränder inom kort avstånd

Ca. 3,5 km från Borgo Guglielmo finner man en offentlig sandstrand (gratis) och 4 km frå gården en annan strand med solstolar och parasoll och här är vattnet långgrunt. 5 km från gården finner man Spiagge Bianche (de vita stränderna vid Vada) som är av kritvit sand och en havsbotten som gradvis blir djupare. Vill man hellre bada vid en rå klippkust finner man detta på också ca. 5 km där havet är djupt och där det endast finns mindre stränder.

Lägenheterna

Lägenheterna kan rymma från 2 till 6 personer och är alla inredda i den klassiska toscanska arte povera-stilen med mörk träinredning och smidejärn. Kokvrån är utrustad med kokplattor och kylskåp med litet frysfack. Badrummen är inredda med toalett och dusch. Dessutom finns det satellit-TV (med europeiska gratiskanaler) och förvaringabox. OBS: Ifall lägenheten har aircondition, uteplats och eller diskmaskin så framgår det av beskrivelsen nedan. Önskas barnsäng ska man vara uppmärksam på att man själv ska medtaga sängkläder till denna säng.

Lägenheterna på Borgo Guglielmo

Tvårumslägenhet Standard Typ A (2+1 barn under 12 år)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och enmans bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum.

Tvårumslägenhet Standard Typ B (3+1 barn under 12 år) med uteplats

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har privat uteplats möblerad med bord och stolar.

Tvårumslägenhet Superior (3+1 barn under 12 år) med uteplats

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå med diskmaskin samt dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och privat rymlig uteplats möblerad med bord och stolar.

Trerumslägenhet Standard (3+2 barn under 12 år)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Family (4+3 barn under 12 år) med terrass

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen består av stort vardagsrum med kök och bäddsoffa, två sovrum med dubbelsäng (båda med dubbelsäng) varav ett med en extra enkelsäng eller loft med två enkelsängar, samt badrum med toalett och dusch. Utvändigt finns det en stor privat, övertäckt och möblerad terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

search map