Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cecina Mare, också kallas Marina di Cecina ligger precis vid stranden endast 3 km från själva Cecina. Staden ligger längs kusten söder om Pisa och Livorno och kan nås på motorväg eller med tåg (längs kusten), då det finns en tågstation i Cecina centrum. Belägenheten är bra för dem som önskar kunna gå till stranden men också gärna ta på bilutflykter, t.ex. in i landet mot de mjuka högdragen som långsamt stiger mot Volterra.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stranden längs strandpromenaden är förhållandevis upptagen av solstolar och parasoller som hör till de olika hotellen. Vid den södra änden av staden börjar den stora pinjeskogen och längs den är stranden offentlig. Båda ställen har sandstrand och vattnet är ofta kristallklart, speciellt på morgonen. Den stora pinjeskogen är hemstad för många fåglar och små djur som ofta samlas omkring picknick-borden.

Läs mer om Cecina Mare

Som i de flesta badorter bjuder strandpromenaden på ett brett urval av restauranger, pizzerior och caféer. För ett ännu större urval kan man besöka Cecina centrum var det dessutom är marknad en dag i veckan när den inte är i någon av i de omkringliggande byarna, inklusiv Cecina Mare.

Dölj texten
 
 
search map