Semesterbostad i Castiglione della Pescaia i Toscana

Roccamare Resort

Roccamare - lekplats Roccamare -basketplan Roccamare - lekrum för de små gästerna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Roccamare ligger utanför den vackra staden Castiglione della Pescaia (5 km). På sluttningarna bakom breder Maremma-provinsen ut sig, och vänder du blicken mot havet, har du utsikt över den toskanska ögruppen. Din semesterbostad omges av skuggande skogar av pinjeträd och ligger bara några få steg från den fina sandstranden, där du hittar parasoller och liggstolar samt en kiosk.

Full komfort för en avkopplande semester

Även om vi rekommenderar att du ankommer hit med bil så behöver du inte använda bilen varje dag, eftersom här finns tre restauranger (varav en à la carte för dig som bor i lägenhet med självhushåll), tre barer, minimarket (från slutet av maj till början av september) för diverse inköp och solterrass med swimmingpool med barnavdelning samt privat strand med liggstolar och parasoller. Det finns dessutom en privat parkeringsplats under tak för din privata bil eller hyrbil.

Läs mer om Roccamare Resort

Bra och avkopplande förhållanden för familjer med barn

Här kan du tillbringa dina välförtjänta semesterdagar tillsammans med dina barn; lägenheterna har alla ett stort privat utomhusområde med trädgårdsstolar och bord där du kan njuta av dina måltider och din tid. På den 16 hektar stora egendomen kan barnen se fram emot den stora poolen, som även har ett barnområde, eller till cykelturer i den frodiga naturen. De mindre gästerna på hotellet har tillgång till ett område med gungor och ett lekrum där de kan roa sig om vädret inte skulle vara bra nog för utomhuslekar. På stranden kan barnen dessutom hoppa i havets vågor eller roa sig med att bygga sandslott.

God mat med fin servering

Roccamare Resorts tre restauranger serverar ett rikt urval av såväl lokala som internationella rätter. Många av de produkter som används i matlagningen kommer från Toscana inland - eller från havet rakt utanför hotellet. I inlandet har ägarna sina odlingar och här producerar de sin olivolja och sitt vin, vilket du kan smaka på tillsammans med dina måltider. Serveringspersonalen är mycket uppmärksam på gästernas behov - och tar gärna hänsyn till särskilda önskemål i händelse av allergier, intolerans eller personliga val när det gäller kosten.

Vill du motionera under semestern?

Tycker du om en mer aktiv semester så kan du bland annat använda dig av ställets cykeluthyrning och de många stigarna i den närliggande skogen. Eller om du vill köra till den närmsta golfbanan vid Punta Ala med dess 18-hål? Du kan även stanna hemma och använda motionsfaciliteterna på hotellet.

Privat möblerat utomhusområde samt hög standard

På Roccamare Resort hittar du semesterlägenheter som ligger i gröna omgivningar mellan gamla pinjeträd och ekar. Alla semesterlägenheter har aircondition, värmeanläggning, satellit-tv och ett privat utomhusområde - balkong eller veranda - med bord och stolar. Möbleringen är inspirerad av material från den toskanska traditionen, men har skapats speciellt för Roccamare Resort. Sängarna är av en ordentlig kvalitet, rummen är stora och komfortabla. Deluxe lägenheterna är nyligen renoverade och erbjuder interiörer och en del extra detaljer som gör semestern ännu mer läcker.

Läs om l√§genheterna på Roccamare Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map