Hotell i Castiglione della Pescaia i Toscana

Albergo Mirella

 
Albergo Mirella är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Mirella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione della Pescaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albergo Mirella ligger i en pinjeskog ca 200 meter från havet och stranden och ca. 1 km från själva Castiglione della Pescaia centrum. Det är ett familjeägt hotell som ännu lägger vikt på hemmalagad mat och avslappnad stämmning.

Hotellet har en liten trädgård, bar, Tv-rum och parkering utöver restaurangen. Till frukost ska man inte förvänta sig annat än en typisk italiensk frukost, vilket betyder mest sötsaker. Det serveras frukst och grönt odlat på ägarnas egna marker i Maremma regionen. Hotellet har inte en egen strand men man kan hyra solstolar och parasoll på den närliggande stranden eller en bit bort finns en betalningsfri strand.

Läs mer om Albergo Mirella

Hotellets 20 rum är enkelt inredda, kanske lite gammaldags skulle nog några tycka, men man har TV, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar. Endast två av rummen kan ta upp till 4 personer medans de andra har plats för två eller tre personer. OBS: barn under 4 år bor gratis i dubbel eller trippelrummen men betalar i fyrbäddsrummen.

Dölj texten
 
 
search map