Hotell i Castiglioncello i Toscana

Hotel Tirreno

 
Hotel Tirreno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Tirreno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglioncello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Tirreno är på många vis undantaget som bekräftar regeln. Då de flesta städerna längs kusten i Toscana är tråkiga kustdestinationer som utanför säsong ligger öde med sina moderna betongkomplex, så är Castiglioncello en äkta kuststad, där man bor och lever året om. Och Hotel Tirreno är allt annat än nybyggt, då hotellet faktiskt har anor från tidigt 1900-talet

Idealiskt läge, både med och utan bil

Hotel Tirreno ligger otroligt bra på alla vis, då du här inte bara bor mitt i en levande stad med många inköpsmöjligheter och restauranger samt caféer, du är också inte mer än 60 meter från havspromenaden och stranden, och till stadens tågstation är det endast 350 m. Och om du kommer med bil, så är det här internt gratis parkering.

Läs mer om Hotel Tirreno

En sann oas vid kusten

Castiglioncello kännetecknas av en rik växtlighet, och Hotel Tirreno ligger verkligen i gröna omgivningar med tallar, oleander, palmer och annan vacker medelhavsflora. Terrassen på hotellets baksida ligger ut mot den stora skuggfyllda trädgården, som bidrar till en behaglig temperatur under den varmaste sommardagen, men som också gör, att havsutsikten är mycket begränsad.

Modern komfort i klassisk omgivning

Hotellet är inte stort, här finns bara 22 rum, men här finns ändå restaurang, som erbjuder typiska toscanska maträtter båden från landsbyggd och godheter från havet. Den moderna komforten finns det inget att anmärka på: aircondition, gratis Wi-Fi, Tv med satellitkanaler, förvaringsbox, gratis parkering, gratis cyklar, minibar samt riktig bar.

Dölj texten
 
 
search map