Omdömen från Hotel Miramare

 
Hotel Miramare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Miramare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglioncello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Miramare

Läs personliga omdömen av Hotel Miramare som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Miramare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Hotel Miramare i Castiglioncello från den 21. till den 28. juni 2008.

Castiglioncello var ett mycket trevligt resmål i juni. Hotellet Albergo Miramare var utmärkt med en mycket skön trädgård där man kan sitta med benen på muren och skåda ut över havet morgon och kväll. Inte så många restauranter men mycket god mat på de som finns. Utmärkt krog både för lunch och middag strax intill hotellet vid kajen.
Inga riktiga stränder utan det är klippbad som gäller. Mycket fin snorkling om man följer kajen till höger ut från hotellet och bort förbi en strandtrestaurant. Lätt att ta sig till och från staden med tåg från Pisa. (Dock ej lördag kväll då inga tåg går).
Enda negativa är havsutsikten åt vänster från hotellet som störs av en enorm fabriksanläggning som påminner om ett kärnkraftverk.
PS. Intressant stad för den filmintresserade med tanke på alla italienska filmer som spelats in i staden och alla filmstjärnor som har eller har haft villor i stan.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map