Hotell i Castiglioncello i Toscana

Hotel Miramare

 
Hotel Miramare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Miramare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglioncello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Miramare, som öppnade dörrarna för första gången 1912, bjuder på ett enastående läge mitt i en 8000 m² stor skuggig park vid en av Castiglioncellos trevliga små bukter med en liten sandstrand och en liten hamn.

Här har man alla förutsättningar för att få en avslappnande semester i fina omgivningar, men möjligheterna är också många för dem som önskar en aktiv semester. Ganska nära hotellet ligger Castiglioncellos pinjeträdspark, var det finns tennisbana och minigolf, vill man gå en tur längs med vattnet, finns det en trevlig strandpromenad nedanför hotellet. Castiglioncellos centrum och tågstation ligger för övrigt inte många minuters promenad härifrån.

Läs mer om Hotel Miramare

Ut av hotellets totalt 51 rum ligger 48 av dem fördelade på andra till femte våningen, som kan nås med hiss - de sista tre rummen ligger på sjätte våningen var hissen tyvärr inte går. Rummen är alla rymliga och enkla, men fint inredda och har eget badrum (bortsett från de 3 rummen på sjätte våningen, som vi inte förmedlar), telefon och TV.

Kommer man till hotellet i bil, blir man glad när man märker att det finns en stor parkering till hotellet.

Dölj texten
 
 
search map