Hotell i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Pris från per pers.
Terrass med havsutsikt Utsikt från terrassen Enkelrum med terrass Dubbelrum med terrass Dubbelrum mot havet Dubbelrum med terrass vid receptionen Dubbelrum på vinden Dubbelrum med havsutsikt Trippelrum med terrass Trippelrum vid receptionen Trippelrum på vinden Terrass med havsutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Högt över havet ligger denna praktfulla gamla byggnad varifrån man har man en vacker utsikt över bukten Baia del Quecetano som är berömd för sina badplatser.

Enastående placering med havsutsikt

Man har tillgång till privat strand via en hiss från hotellet. Det är tal om en plattform med solstolar och strandbar - och plats för ca. 100 personer. Stranden är en blandning av klippor och sand. Omkring 1 km från hotellet ligger den charmiga lilla staden Castiglioncello som präglas av alla typer av butiker, matställe, pizzerior och barer. Det är ca. 1,5 km till tågstationen i staden.

Läs mer om Hotel Baia del Sorriso

Rummen

De 33 rummen är enkelt möblerade med eget badrum med toalett och dusch. Alla rum har en riktigt fin utsikt över havet och aircondition. Det finns endast plats för extra säng i rummen terrass och havsutsikt. Rummen med balkong/terrass vänder mot bukten. Det är endast möjligt med extra säng i rummen med terrass och havsutsikt.

Restaurangen med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurang vars meny präglas av läckerheter från havet, uppehållsrum, TV-rum och parkering. Finns två parkeringar, en lite mindra precis vid entrén och en annan större, på andra sidan vägen. Restaurangen är framförallt känd för sina goda fiskrätter, men det är även möjligt att äta kött på den härliga terrassen. På terrassen har man dessutom en fantastisk utsikt över bukten och centrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

La Vedetta

Montenero, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Populärt i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map