Hotell i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Terrass med havsutsikt Utsikt från terrassen Enkelrum med terrass Dubbelrum med terrass Dubbelrum mot havet Dubbelrum med terrass vid receptionen Dubbelrum på vinden Dubbelrum med havsutsikt Trippelrum med terrass Trippelrum vid receptionen Trippelrum på vinden Terrass med havsutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Högt över havet ligger denna praktfulla gamla byggnad varifrån du har en vacker utsikt över bukten Baia del Quecetano som är berömd för sina badplatser.

Enastående placering med havsutsikt

Du har tillgång till privat strand via en hiss från hotellet, och med "privat strand" menar vi en plattform med solstolar och strandbar - och plats för ca. 100 personer. Stranden runt om är en blandning av klippor och sand. Omkring en km från hotellet ligger den charmiga lilla staden Castiglioncello som präglas av alla typer av butiker, matställe, pizzerior och barer. Det är ca. 1,5 km till tågstationen i staden.

Läs mer om Hotel Baia del Sorriso

Rummen

De 33 rummen är enkelt möblerade med eget badrum med toalett och dusch. Alla rum har aircondition.

Vi ber dig observera att en del av de rum som har havsutsikt har en begränsad sådan. Detta eftersom det ena rummet inte är det andra likt, speciellt vad gäller rummens placeringar.

Restaurangen med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurang vars meny präglas av läckerheter från havet, uppehållsrum, TV-rum och parkering. Finns två parkeringar, en lite mindra precis vid entrén och en annan större, på andra sidan vägen. Restaurangen är framförallt känd för sina goda fiskrätter, men det är även möjligt att äta kött på den härliga terrassen. På terrassen har man dessutom en fantastisk utsikt över bukten och centrum.

Läs om rummen på Hotel Baia del Sorriso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map