Hotell i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Terrass med havsutsikt Utsikt från terrassen Enkelrum med terrass Dubbelrum med terrass Dubbelrum mot havet Dubbelrum med terrass vid receptionen Dubbelrum på vinden Dubbelrum med havsutsikt Trippelrum med terrass Trippelrum vid receptionen Trippelrum på vinden Terrass med havsutsikt
 
Hotel Baia del Sorriso är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Baia del Sorriso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglioncello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Högt över havet ligger denna praktfulla gamla byggnad varifrån du har en vacker utsikt över bukten Baia del Quecetano som är berömd för sina badplatser.

Enastående placering med havsutsikt

Du har tillgång till privat strand via en hiss från hotellet, och med "privat strand" menar vi en plattform med solstolar och strandbar - och plats för ca. 100 personer. Stranden runt om är en blandning av klippor och sand. Omkring en km från hotellet ligger den charmiga lilla staden Castiglioncello som präglas av alla typer av butiker, matställe, pizzerior och barer. Det är ca. 1,5 km till tågstationen i staden.

Läs mer om Hotel Baia del Sorriso

Rummen

De 33 rummen är enkelt möblerade med eget badrum med toalett och dusch. Alla rum har aircondition.

Vi ber dig observera att en del av de rum som har havsutsikt har en begränsad sådan. Detta eftersom det ena rummet inte är det andra likt, speciellt vad gäller rummens placeringar.

Restaurangen med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurang vars meny präglas av läckerheter från havet, uppehållsrum, TV-rum och parkering. Finns två parkeringar, en lite mindra precis vid entrén och en annan större, på andra sidan vägen. Restaurangen är framförallt känd för sina goda fiskrätter, men det är även möjligt att äta kött på den härliga terrassen. På terrassen har man dessutom en fantastisk utsikt över bukten och centrum.

Läs om rummen på Hotel Baia del Sorriso

Dölj texten
 
 
search map