Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Castiglioncello är en liten trevlig by längs den toscanska kusten. Den består av ett livligt centrum och små villor och hus byggda omkring dess pinjeskog. Byn präglas av många gröna områden och en lugn miljö omkring centrum. Längs huvudvägen som slingrar sig vid sidan av Castiglioncellos klippor och stränder finns ett bra utbud av restauranger, pizzerior och bare.

På stranden är det möjligt att hyra både små båtar och trampbåtar. Här och i den härliga parken som tillhör Castello Pasquini arrangeras det underhållning både om dagen och kvällen. Castiglioncello är känt i Toscana för sina fantastiska klippor och det praktfulla badvattnet. Lämpligt för alla!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I byn finns det tågstation varifrån det är möjligt att åka tåg till många av Toscanas mest kända städer. Det tar ca. 1,5 timme till Florens med tåg och det kan rekommenderas då man på det sättet ankommer precis mitt i centrum och inte behöver bekymra sig om den kaotiska trafiken eller de ofta stora problem med parkering. Det tar självklart ännu kortare tid till städerna Pisa och Lucca.

Läs mer om Castiglioncello

Dölj texten
 
 

Populärt i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map