Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Vivarelli

 
Villa Vivarelli är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Vivarelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna pampiga gamla adelsvilla ligger 5 kilometer från den okända och oupptäckta medeltidsstaden Castiglion Fiorentino i det södra hörnet av Toscana där man inte är allt för långt ifrån Arezzo, Cortona och Umbrien.

Villan härstammar från 1700-talet och har nyligen blivit renoverad men man har ändå bevarat den gamla stilen samtidigt som man har all modern komfort. Detta är helt klart inget ställe för vem som helst. Om man önskar ett modernt hus där allt är av ny stil är detta inte rätt. Söker man däremot efter ett ställe med en historia bakom sig och där man snarare bor på en herrgård under 1800-talet än i vår tid så har man hittat rätt. Största delen av möblemanget är över 100 år gammalt och har aldrig lämnat villan. De stilrena väggarna, de venezianska ljuskronorna, sängarna, ja allt påminner om gamla tider. Ibland känns det nästan som om man är på ett museum.

Som denna villas absoluta motsats kan vi rekomendera Villa Il Laghetto. Vi gläder oss över att både badrum, madrasser och uppvärmningssystem hör till vår tid! Endast en sak gör att vi inte ger detta ställe 5 solar och det är att i annexet är ett av rummen lite dåligt möblerat.

Framför villan finner man gårdsplatsen och trädgården som mest påminner om en engelsk park med en pool på hela 12 x 6 meter.

Läs mer om Villa Vivarelli

Dölj texten
 
 
search map