Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa La Crosticcia

Lägenhet Il Rio Lägenhet Il Poggetto Lägenhet Il Poggetto Lägenhet Il Poggetto Lägenhet Il Rio Lägenhet Il Poggetto Lägenhet Il Oliveto
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Castiglione Fiorentino är en av Toscana förbisedda små pärlor. Det stora flödet av turister finns inte här så du får det stämningsfulla centrum för dig själv, med små gator, restauranger och mysiga kaféer. Två kilometer utanför staden ligger gården Agriturismo la Crosticcia som erbjuder dig och ditt resesällskap en svalkande pool och tre lägenheter - som kan bokas samlat till en privat villa.

Ekologisk produktion

Ägaren av Agriturismo la Crosticcia producerar lite av allt, från vin, olivolja sylt, färsk frukt, honung och kastanjer. Allt ekologiskt. Produktionen sker inte bara på gården, men som en gäst är du välkommen att förse dig med grönsaker från köksträdgården helt kostnadsfritt under vistelse, samtidigt som du naturligtvis kan köpa andra produkter. Så blir matlagningen heller inte mer äkta!

Livet i det fria

I trädgården hittar du poolen som mäter 12 x 6 meter (djup från 1,20 till 2,70 meter) och trädgårdsmöbler så att du kan äta ute i det fria samt en lekplats för barnen. Naturligtvis finns det även en grill så matlagning kan bestå av något annat än bara pasta och sallad.

Så här bor du

Beroende på antalet resenärer och behovet av utrymme kan du välja mellan tre lägenheter i olika storlekar eller hyra hela huset privat för ert sällskap. Lägenheterna är inredda i typisk lantlig toskansk stil med klinkergolv, synliga takbjälkar i taket och solida mörka trämöbler. De har alla satellit-TV, Wi-Fi, kaffebryggare, ugn och kylskåp med frysfack.

Det okända Toscana

Alla känner till Siena, Florens, Lucca och Pisa. Det är vackra städer som är värda att besöka gång på gång, det är miljontals människor runt om i världen överens om. Långt färre kommer förbi städer som Arezzo, Cortona och.., Castiglione Fiorentino. Om du väljer att bo på Agriturismo la Crosticcia får du den sistnämnda inom två kilometer med allt vad det innebär av inköpsmöjligheter, restauranger, kaféer, järnvägsstation och en mycket pittoresk stadskärna. Arezzo och Cortona kommer också snabbt till eftersom det bara är 15 km till dem, den ena åt norr och den andra åt söder. När det gäller avstånd kan vi dessutom avslöja att det endast är 700 meter till närmaste restaurang / pizzeria.

Läs mer om Villa La Crosticcia

L√§genheterna på Villa La Crosticcia

Tvårumslägenhet Oliveto med 2/4 sovplatser

ligger på första våningen och är 49 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Det finns en pergola så man kan sitta ute och äta. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, wi-fi, ugn, barn-stol och myggnät.

Trerumslägenhet Rio med 4 sovplatser

ligger på första våningen och är 60 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två sängar och badrum med dusch och toalett. Det finns en pergola så man kan sitta ute och äta. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, wi-fi, ugn, barn-stol och myggnät.

Trerumslägenhet Poggetto med 4/6 sovplatser

ligger på andra våningen och är 100 m². Lägenheten består av två rum en suite, varav det ena har kokvrå, det andra bäddsoffa för två personer och öppen spis, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Det finns en uteplats så man kan sitta ute och äta. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, wi-fi, ugn, barn-stol och myggnät.

Hela huset med 10/12 sovplatser

Huset är uppdelat i tre lägenheter med egen ingång och är perfekt för tre familjer som reser tillsammans. Lägenheten Oliveto med 2/3 sovplatser ligger på bottenvåningen och mäter 49 m². Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenhet Rio med 4 sovplatser ligger på bottenvåningen och mäter 60 m². Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två sängar och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten Poggetto med 4/6 sovplatser ligger på andra våningen och mäter 100 m². Lägenheten består av två uppehållsrum, varav det ena med kokvrå (med diskmaskin), ytterligare en bäddsoffa för två personer och öppen spis, två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med dusch och toalett. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, har wi-fi lusthus med bord och stolar i trädgården.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map