Omdömen från Villa Il Laghetto

 
Villa Il Laghetto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Laghetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Il Laghetto

Läs personliga omdömen av Villa Il Laghetto som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Il Laghetto. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kent med familj och släkt från Oberägeri i Schweiz / Stockholm, Sverige bodde på Villa Il Laghetto i Castiglion Fiorentino från den 12. till den 19. maj 2007.

Ett jätte tack för ett fantastiskt arrangemang!!!

Staden i sig var inte mkt att se, men desto battre var de mindre utflyktsorterna runt omkring, Cortona t e x.....underbar miljo, berikande kultur, gastvanliga manniskor som ger bra service. Maten ar mkt vallagad och absolut prisvard!

Boendet var helt sagolikt.....personligt, exklusivt......en extra krydda var den makalost harliga familjen som ager stallet, vi blev snabbt goda vanner! Tips; Ta med en stereo (saknades), nyttja garna agarens 'laga mat hemma'-service, det gjorde de helt fantastiskt.

Kommentar om InItalia....hmmmmm....Marcus Stoltz for president!!
Vi har redan rekommenderat In-Italia for vara vänner....

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 12 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 11 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 3 Vuxna, 8 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map