Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Il Laghetto

 
Villa Il Laghetto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Laghetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är mycket ovanligt att man finner en villa av denna typ till uthyrning. När man kommer in får man intryck av att vara hemma hos en rik italiensk familj, och inte i en uthyrningsbostad. Stilen är långtifrån rustik, snarare lyxig med möbler av hög kvalitet, kristall- och silversaker överallt. Detta är inte stället för de som förväntar sig gammal inredning och stämning: Villa il Laghetto är en modern villa med all den komfort man behöver. I motsats till still, möbler och stämning kan vi rekomendera Villa Vivarelli. Båda villorna är ståtliga var och en på sitt vis.

Köket är ovanligt välutrustat och man kan utan problem laga mat åt alla husets gäster. Här finns flera värmeplattor, stort kylskåp, microvågsugn, stort köksbord, gott om plats och allt det man kan önska sig. Man kan nämligen se på kökets inredning att ägaren också har en restaurang!

Läs mer om Villa Il Laghetto

Trädgården som ligger runt om hela villan är också i särklass. Den är nämligen mycket välskött och full av vackra plantor och träd. Poolen har också en avdelning med hydromassage som även kan användas som barnpool. Då villan ligger ganska högt på landskapet har man utsikt hela vägen bort till Castiglion Fiorentino och Cortona.

Vad kan man mer kräva av en semesterbostad? Vi vet inte! Skulle vi nämna något negativt så får det bli att järnvägen passerar ganska nära villan. Tåget kör här igenom en tunnel vilket betyder att det kan höras 6 - 7 sekunder någon gång då och då...

Dölj texten
 
 
search map