Omdömen från Villa Cecilia

 
Villa Cecilia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cecilia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Cecilia

Läs personliga omdömen av Villa Cecilia som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Cecilia. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk villa

Tillsammans med goda vänner spenderade vi en vecka mitt i sommaren 2016 i detta hus. Huset och trädgården - poolen och värdparet - är helt fantastiska. Stället och huset kommer vi helt säkert att komma tillbaka till.

Rekommendationer till andra gäster

Från huset är det bra möjligheter för att besöka Siena, Florens, Montepulciano och Arezzo. Det ligger dessutom en Factory Outlet 15 minuter från huset. Bra inköpsmöjligheter i den närliggande staden Castiglion Fiorentino som också har några bra restauranger.

Villa Cecilia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Cecilia
Villa med 4/8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map