Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Cecilia

Pris från per pers.
 
Villa Cecilia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cecilia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Castiglion Fiorentino här
Hämtar innehåll

I hjärtat av Val di Chiana

Det är en fröjd att tillbringa semestern i den sköna dalen Val di Chiana i det östra Toscana. Utflyktsmöjligheterna är många där städer som Arezzo (20 km), Cortona (22 km) och Castiglion Fiorentino (4 km) utmärker sig. Villan ligger nära en landsväg vilket gör tillgängligheten smidig när man ska på utflykter. Närmaste landsby är Cesa 3 km bort.

Stor trädgård med pool

Runt huset hör en stor trädgård och omgivande grund som mäter hela 12 hektar. Det finns alltså massor av plats för barnen att leka på, och de vuxna kan gå härliga promenader utan att behöva lämna villans grund. I trädgården finns det olivträd, vinranka och en pool (6 x 12 m med djup på 1,35 m) med utomhusdusch. Vid ena gaveln till huset finns även en ordentlig grillplats.

Klassisk inredning och närliggande bondgård

Villan är välinredd i klassisk toscansk och rustik stil. Inredningen går i mörkt trä men framstår som både hemtrevlig och inbjudande. Villan är en del av en agriturismo som ligger ca. 1 km bort, och som ägarna till villan driver. Här kan man förse sig med närproducerade ekologiska produkter. Man kan även ta en ridtur på ägarnas hästar (mot betalning).

Villa med 4/8 sovplatser

- Första våningen: I förbindelse med entrén finns en toalett som man ska gå ut om för att nå. Väl inne i huset möter man det trevliga vardagsrummet med både öppenspis, piano, soffgrupp, TV och bäddsoffa. Härifrån kommer man vidare till köket med 5 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp med frysfack och kaffekokare. Härifrån har man utgång till den övertäckta uteplatsen med trädgårdsmöbler.
- Andra våningen: Från vardagsrummet leder en trappa upp till andra våningen med ett uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Från detta våningsplan har man en liten balkong med bord och stolar samt trappa ner till trädgården.
Bland praktisk utrustning i villan finns det både barnstol, tvättmaskin, sat-TV, myggnät, strykjärn och strykbräda samt wi-fi (mobil router).

Villan på Villa Cecilia

Villa med 4/8 sovplatser

Första våningen: I förbindelse med entrén finns en toalett som man ska gå ut om för att nå. Väl inne i huset möter man det trevliga vardagsrummet med både öppenspis, piano, soffgrupp, TV och bäddsoffa. Härifrån kommer man vidare till köket med 5 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp med frysfack och kaffekokare. Härifrån har man utgång till den övertäckta uteplatsen med trädgårdsmöbler. Andra våningen: Från vardagsrummet leder en trappa upp till andra våningen med ett uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Från detta våningsplan har man en liten balkong med bord och stolar samt trappa ner till trädgården. Bland praktisk utrustning i villan finns det både barnstol, tvättmaskin, sat-TV, myggnät, strykjärn och strykbräda samt wi-fi (mobil router).

 
 

Liknande ställe

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Il Nido del Cu-Cu

Castiglion Fiorentino, Toscana

Il Poggiolo

Monte San Savino, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Galia

Torri del Benaco, Veneto

Villa Lilium

Torri del Benaco, Veneto

Villa alle Terrazze

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map