Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Bellosguardo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I det böljande landskapet endast tre kilometer utanför den lilla staden Castiglion Fiorentino ligger denna stora villa mellan olivlundar och vinmarker.

Ordning och reda

Allt är i sin ordning på denna villa. Utsikten är fin, inte minst från den 12 x 6 meter stora poolen (med jacuzzi!), som ligger i den stora trädgården, där det också finns bord, stolar och parasoll, så man kan njuta av sina måltider utomhus. Det förhållandevis nyuppförda huset kombinerar ett gammeldags (ofta antikt) möblemang med modern komfort såsom garage, diskmaskin, tvättmaskin... Och ovanligt många badrum.

Villa med 16 sovplatser (ca. 400 m²):
- Villans 400 m² är fördelade på tre våningar. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med öppen spis, ett matrum (varifrån man kommer ut till terrassen, kök och ett sovrum med dubbelsäng, eget badrum med toalett och badkar samt garderob.

På andra våningen finns ett stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och utgång till en terrass, ännu ett stort sovrum med dubbelsäng, eget badrum med toalett och badkar samt garderob och egen terrass, två sovrum med vardera två enkelsängar, badrum med toalett och dusch, ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med toalett och dusch. På vinden finns det ytterligare ett litet rum, ett stort sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map