Omdömen från Scacciapensieri

 
Scacciapensieri är inte tillgänglig i dagsläget
Scacciapensieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Scacciapensieri

Läs personliga omdömen av Scacciapensieri som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Scacciapensieri. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Scacciapensieri

Scacciapensieri
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Scacciapensieri
Villa med 7 sovplatser (ca. 160 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Björn och Linda från Höllviken i Sverige bodde på Scacciapensieri i Castiglion Fiorentino från den 27. september till den 4. oktober 2008.

Det var underbart. Om jag skall ha synpunkter på något så var det lite kallt i huset (13-14 grader på natten). Det kanske kostade extra att få igång värmen, min Italienska är inte helt hundra, så vi kom aldrig underfund med det. Tur att det fanns filtar i alla fall :-). Det kostade 50 Euro i städning, vilket vi missat - så bättre information om detta kanske (eller så har vi missat det helt enkelt). Castiglion Fiorentino var jättemysigt. Huset låg ju lite utanför stan vilket var perfekt för oss. Tyvärr snodde någon vår backspegel på hyrbilen inne i gamla stan - men sånt kan ju hända var som helst.
Annars var läget helt perfekt. Släkten till de som hyrde ut huset verkade bo där omkring så de kom förbi lite då och då och skötte gården, vilket bara var trevligt. De höll som bäst på att skörda vindruvor när vi var där, och Bruno (far till kontaktpersonen) kom förbi med en flaska vin en morgon. Totalt sett är vi jättenöjda och kommer absolut använda er igen när vi skall boka hus. Vi kommer kanske inte själva att komma tillbaka just hit, för det är alltid kul att se nya saker, men vi kan absolut rekommendera andra att åka hit.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map