Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Pozzonovo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Pozzonovo ligger i Val di Chiana nedanför Castiglion Fiorentino, som sträcker sig ut över dalen ca. 3 km bort. Detta äldre stenhus är nu inrett med tre bekväma lägenheter med terracotta golv och frittliggande bjälkar i taket.

Badminton, boccia och pool samt cyklar

I den stora gemensamma trädgården finns en fin pool (12 x 6 meter), solstolar och parasoll och i ett av hörnen av gräsplanen finns det en badminton- och bocchia bana. Till huset hör en fruktodling, var man kan gå runt och höra fåglarna kvittra. Vill man kan man gå till staden Castiglion Fiorentino, eller bara gå runt i det vackra toscanska landskapet. Huset ligger längs landsvägen, bakom en låg mur, så man kan räkna med att det passerar en del bilar. Det finns en tvättmaskin för gemensamt bruk och cyklar, som gästerna kan låna.

Läs mer om Pozzonovo

Ägarna själva använder grannhuset från och till, men bor på ett annat ställe. Frun kommer som regel förbi varje förmiddag och ser till att allt är i sin ordning. Har man frågor kan man passa på att fråga henne om tips och råd.

L√§genheterna på Pozzonovo

Lägenhet m. 1 sovrum (Ciliego)

Lägenheten är ca. 49 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum- och matrum med kokvrå, öppen spis och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 1 sovrum (Pesco)

Lägenheten är ca. 40 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum och matrum med kokvrå, öppen spis och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 1 sovrum (Susino)

Lägenheten är ca. 31 m² och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum och matrum med kokvrå, sovrum med dubblsäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map