Semesterbostad i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Pietraia

 
La Pietraia är inte tillgänglig i dagsläget
La Pietraia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villan är nybyggd och ligger fint i en härlig olivlund. Det är uppdelat i två lägenheter. På andra våningen bor ägarna själva medan hela första våningen uthyrs till gäster på veckobasis. De två lägenheterna har varsin egen ingång, varför man inte kommer att störa eller bli störd av sina grannar under vistelsen.

Privat pool

Framför ingångsdörren till gästlägenheten finns en stor övertäckt terrass med bord och stolar (samt en fin utsikt över dalen), och nedanför denna finns en fin gräsplan med pool på 8 x 4 meter (1,2 - 1,8 meter djup), som gästerna har helt för sig själva. Här finns självklart också parkeringsplats och grill.

Läs mer om La Pietraia

Fyrarumslägenhet med 6+2 sovplatser
- är ca. 145 m² stor och ligger på första våningen. Den består av kök, ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum / toaletter med dusch. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och TV.

Dölj texten
 
 
search map