Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Montanina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I det bildsköna landskapet ca. 6 km från Castiglion Fiorentino ligger La Montanina med vacker utsikt. Det gamla lanthuset är renoverat med extra tanke på sitt ursprung och utseende. Runt om huset finns en 5.000 m² stor tomt som är inhägnad. Här kan barn leka fritt.

Privat pool i trädgården

I trädgården nedanför huset finner du en 10 x 5 m stor pool (140 cm. djup) och framför huset finns en stor terrass med bord, stolar och grill. Inredningen är praktisk och lantlig i sitt uttryck.

Läs mer om La Montanina

Hus med 4 sovplatser (ca. 60 m²):
- Alla rum ligger på första våningen. Huset består av ett uppehållsrum med kokvrå (med ugn) och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårtork. I huset finns även tvättmaskin, satellit-tv och en barnstol.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Montanina

Läs personliga omdömen av La Montanina som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Montanina. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Montanina

Läs mer

Bedömning av La Montanina

Läs mer

Bedömning av La Montanina

Läs mer
 
search map