Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Guardata

 
La Guardata är inte tillgänglig i dagsläget
La Guardata är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Guardata ligger lugnt och fint utanför Castiglion Fiorentino (2 km). Närmaste inköpsmöjligheter finns ca. 1 km från huset. Här kan man njuta en fin utsikt över staden och kullarna. Huset är uppdelat i två våningar, som kan hyras antingen tillsammans eller var för sig.

Vid huset finns det en fin och välskött trädgård med grill och simbassäng med utsikt över dalen, och solstolar och parasoller. Vill man äta utomhus i dessa fina omgivningar är det inga problem.

Läs mer om La Guardata

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser på första våningen (ca. 95 m²)
- Lägenheten på första våningen består av uppehållsrum med öppen spis och kokvrå med ugn, kylskåp, fyra plattor och diskmaskin, uppehållsrum med stort matbord för 8/10 personer, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar och ytterligare ett badrum / toalett samt tvättrum. Lägenheten har tillgång till egen terrass med trädgårdsmöbler och det är möjligt att sätta in en extrasäng i ett av sovrummen.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser på andra våningen (ca. 95 m²)
- Lägenheten på andra våningen består av uppehållsrum med öppen spis och kokvrå med ugn, kylskåp, fyra plattor och diskmaskin, uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar och ytterligare ett badrum/toalett samt tvättrum. Lägenheten har tillgång till egen loggia med trädgårdsmöbler.

Båda lägenheterna är utrustade med telefon, TV och egen värmeanläggning.

Dölj texten
 
 
search map