Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Gioconda

 
La Gioconda är inte tillgänglig i dagsläget
La Gioconda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villan ligger 5 km från Castiglion Fiorentino. Det är uppdelad i två delar och därmed perfekt för två familjer som önskar att resa tillsammans men ändå ha lite privatliv.

Till villan hör en övertäckt uteplats med trädgårdsmöbler, pool (4 x 9,6 m och djup 1,40 - 1,90 cm), liten lekplats för barnen samt grill. Villan är dessutom utrustad med tvättmaskin, diskmaskin, ugn, microvågsugn, kaffemaskin, brödrost, vattenkokare, barnstol, strykjärn och bräda, bordsfotboll (spel), internet-uppkoppling samt hårtork.

Läs mer om La Gioconda

Villa med 10/12 sovplatser:
- Villan är modern men byggd i toscansk stil. Den mäter 365 m² och består av källare med soffor och utgång till trädgården, badrum med dusch och tvättrum. På första våningen finner man vardagsrum med öppen spis och stort matbord, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch. Andra våningen nås via en trappa som delvis går utomhus och består av uppehållsrum med kokvrå och liten balkong, två sovrum med dubbelsängar och badrum med dusch. Den översta våningen som nås via en invändig trappa består av sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa för en person samt badrum med badkar.

Dölj texten
 
 
search map