Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Collina dei Fiori

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Man finner åtskilliga renoverade lanthus i Toscana men det är ovanligt att de ligger så bra som La Collina dei Fiori. Med sin belägenhet endast tre km från den sevärda medeltida staden Castiglion Fiorentino ger den möjlighet att gå fram och tillbaka när man ska in till staden för att handla eller på restaurang.

Perfekt placering

Samtidigt ligger huset nära landsvägen som går mellan Casentino-dalen från Arezzo och Cortona men då huset ligger i lä från backen så hör man inte trafiken. Utsikten från huset, trädgården och poolen är mycket vacker: bergen, dalen, olivlundar och vinmarker. Man skulle utan problem kunna tillbringa hela sin semester genom att bara slappa av i trädgården, om det inte varit för alla de spännande utflyktsmål (dock väldigt få turister) som området erbjuder.

Läs mer om La Collina dei Fiori

Välmöblerat och välskött

Villan är stämningsfull och välmöblerad och trädgården är mycket behaglig och väldoftande på grund av de många buskarna med salvia och rosmarin. Den härliga poolen mäter 10 x 5 meter. Några hundra meter från huset finns en tennisbana, som delas med gäster från närliggande Villa degli Olivi.

Villa med 10 sovplatser:
- Villans 150 m² är fördelade på huvudbyggnadens två våningar samt ett annex. På huvudbyggnadens första våningsplan finner man ett uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer, kök, badrum / toalett och sovrum med två enkelsängar. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng (det ena med utgång till en altan) och badrum / toalett. I annexet finner man ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Collina dei Fiori

Läs personliga omdömen av La Collina dei Fiori som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Collina dei Fiori. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från La Collina dei Fiori

Härligt ställe i Toscana

Vi hade tre veckors semester på denna plats i Toscana, och vi kan endast ge huset, omgivningarna, området och ägarna våra allra bästa rekommendationer. Huset ligger lite för sig själv, och det är skönt att kunna lyssna till sin egen familjs "ljud". Solnedgången sedd från terrassen är en vacker blick varje kväll. Ägarna är mycket gästfria, mycket vänliga och hjälpsamma. De sköter huset bra.
Området bjuder på härlig natur, men också olika städer är värda besök. Framförallt Assisi är otroligt vacker.

Läs mer

Superbra vistelse

Mycket välhållet och stort semesterhus. Stor och privat mark. Mycket tillmötesgående ägare med en fantastisk uppmärksamhet och service.

Läs mer

Irene och Stefan med familj från Kolsva i Sverige bodde på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino från den 5. till den 12. september 2009.

Hej! Resan gick bra, tack! Castiglion Fiorentino passade våra behov perfekt ( sex vuxna, tre småbarn). Bra utrustning i köket! Trädgården med vinrankor på rad och fruktträd och runt huset var över förväntan. När vi var där så var vindruvor och fikon mogna, jättegott o roligt/häftigt att plocka direkt från träden. Vi hade varma, sköna stunder vid den välskötta poolen. Språkproblemen med ägarna är lätt att överse med, det blir italienska nästa gång. Avståndet till byn var inte för långt, gick att gå med barnvagn utan större problem. Vägen var inte heller särskilt trafikerad så det var en vacker, fridfull promenad för det mesta. Lugnt och fint område, nära till allt men ändå avskilt läge. Bra med mataffärer för barnfamiljer. Ett lyxigt boende till bra pris! Vi återvänder gärna...
Vägbeskrivningen kan bättras. Ifrån sjukhuset till huset på väg via Apparita är det inte 2 kilometer utan ca 1 km. Skriv gärna att man kan svänga vänster vid Villa Apparita där vägen tar en kraftig högersväng och då är det bara 100 m kvar.

Läs mer

Bedömning av La Collina dei Fiori

Läs mer

Bedömning av La Collina dei Fiori

Läs mer

Bedömning av La Collina dei Fiori

Läs mer
 
search map