Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Collina dei Fiori

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Man finner åtskilliga renoverade lanthus i Toscana men det är ovanligt att de ligger så bra som La Collina dei Fiori. Med sin belägenhet endast tre km från den sevärda medeltida staden Castiglion Fiorentino ger den möjlighet att gå fram och tillbaka när man ska in till staden för att handla eller på restaurang.

Perfekt placering

Samtidigt ligger huset nära landsvägen som går mellan Casentino-dalen från Arezzo och Cortona men då huset ligger i lä från backen så hör man inte trafiken. Utsikten från huset, trädgården och poolen är mycket vacker: bergen, dalen, olivlundar och vinmarker. Man skulle utan problem kunna tillbringa hela sin semester genom att bara slappa av i trädgården, om det inte varit för alla de spännande utflyktsmål (dock väldigt få turister) som området erbjuder.

Läs mer om La Collina dei Fiori

Välmöblerat och välskött

Villan är stämningsfull och välmöblerad och trädgården är mycket behaglig och väldoftande på grund av de många buskarna med salvia och rosmarin. Den härliga poolen mäter 10 x 5 meter. Några hundra meter från huset finns en tennisbana, som delas med gäster från närliggande Villa degli Olivi.

Villa med 10 sovplatser:
- Villans 150 m² är fördelade på huvudbyggnadens två våningar samt ett annex. På huvudbyggnadens första våningsplan finner man ett uppehållsrum med en bäddsoffa för två personer, kök, badrum / toalett och sovrum med två enkelsängar. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng (det ena med utgång till en altan) och badrum / toalett. I annexet finner man ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map