Omdömen från La Casa in Collina

 
La Casa in Collina är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa in Collina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Casa in Collina

Läs personliga omdömen av La Casa in Collina som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Casa in Collina. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Joacim med familj från Solna i Sverige bodde på La Casa in Collina i Castiglion Fiorentino från den 9. till den 16. juli 2011.

Resan var fantastisk och boendet på La Casa in Collina var mycket bra och perfekt för ett sällskap som vårat med 10 personer mellan 5 och 72 år! Annalisa, värden för La Casa in Collina var mycket tillmötesgående och trevlig. Vi frågade henne när vi anlände om det fanns någon möjlighet att hon kunde fixa en kock för en kväll då min svärmor fyllde 70 år och hon undersökte möjligheten men hittade ingen som kunde ställa upp på så kort varsel däremot erbjud hon sig att ställa upp för en kväll och laga iordning en typisk Toscansk middag med antipasto, primo piatto, secondo piatto och dessert som blev mycket lyckad och uppskattad av alla och särskilt av svärmor! Poolområdet var mycket bra även för barn.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 11 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map