Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Casa in Collina

 
La Casa in Collina är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa in Collina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglion Fiorentino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

"Huset på kullarna" betyder villans namn på svenska och det är väldigt passande för La Casa in Collina ligger nämligen på den de gröna kullarna två kilometer utanför den trevliga medeltida staden Castiglion Fiorentino. Belägenheten ger en fin utsikt och då huset ligger mellan skogar och olivlundar är här lugn och ro. Trädgården är inhängnad så man kan låta barnen springa runt och leka som de vill.

I trädgården finns den 14 x 6 meter stora poolen som också har en liten avdelning med vattenmassage. Dessutom finns det en pizzaugn (eller brödugn om man så vill) och grill så man lätt och smidigt kan tillaga maten utomhus där man nog vill äta stora delar av året.

Läs mer om La Casa in Collina

De två husen är bra möblerade och erbjuder all modern komfort från aircondition till satellit-TV, tvättmaskin, diskmaskin osv... Köket i huvudbyggnaden har dessutom både vanlig ugn och mikrovågsugn.

Villan på La Casa in Collina

Villa med 12 sovplatser

De ca. 200 m² är fördelade på en huvudbyggnad och ett annex. I huvudbyggnaden finner man kök med matplats, utgång till en övertäckt terrass med trädgårdsmöbler, uppehållsrum med loft (där det finns två enkelsängar), tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch. I annexet finns ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Framför annexet finns en övertäckt terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map