Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Casa di Pino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

25 km från vackra Arezzo och en timme från Florens, på gränsen mellan Toscana och Umbrien, har du möjlighet att unna dig en föryngrande vistelse mellan skogen och vingårdarna i den lilla staden Castiglione Fiorentino. La Casa di Pino välkomnar dig till att spendera långa, lugna semesterstunder i trädgården.

Huset på sluttningen

Följ vägarna över bergspassen i östra Toscana vilka leder till fantastiska panoramautsikter. Du anländer till La Casa di Pino via korsningen av två vägar. Eftersom La Casa di Pino är det enda huset på hörnet får du lugn och ro från nyfikna grannar. En häck gränsar av mot vägen, men du kan förvänta dig att höra passerande bilar lite då och då. La Casa di Pino tillåter dig att spendera en semester på landet utan att behöva ha tillgång till en terrängbil. När du kommer in genom den lilla porten kommer du förvånas över den graciösa 1200-tals atmosfär som råder här. Omgiven av kullar och skog ger La Casa di Pino dig en perfekt möjlighet att ta en grön paus från vardagen.

Pool med hydromassage i trädgården

Sitt på terrassen i skuggan av olivträden, eller ta ett dopp i poolen samtidigt som du blickar ut över de vackra kullarna medan hydromassagen mjukar upp dina stela muskler. Efter att lunchen blivit intagen i skuggan med endast fötterna i det gröna gräset kan du ta en promenad i skogen sidan om huset. Efter badandet i poolen kan barnen leka på gungorna och leka fritt. På kvällen sätter ni er i bilen och kör till restaurangerna i Castiglione Fiorentino där ni kan smaka på äkta toskanska rätter. Precis så kan dina semesterdagar se ut på La Casa di Pino. Planera en dagstur till Trasimenosjön och upplev det orörda landskapet och de vackra städerna längs vägen (bilturen tar ca. 45 minuter).

Kvalitetsinredning

Bo på landet, men gå inte miste om något. La Casa di Pino önskar dig välkommen till ett opretentiöst och bra inrett hem, ett välutrustat och snyggt ställe där du kan spendera din semester. Bland smakfulla dekorationer, gedigna möbler och traditionell charm kan du njuta av moderna bekvämligheter som luftkonditionering, internet, satellit-TV och tvättmaskin. Det finns också myggnät, strykjärn och bra köksutrustning tillgängliga. Om vi ska peka på något så kan vi göra er uppmärksamma på att det saknas diskmaskin i köket. Men "dockhus-charmen" övervinner helt klart denna lilla miss!

Villan på La Casa di Pino

Villa m. privat pool

Huset mäter ca. 75 m² fördelat på två våningar. På första våningen finns ett vardagsrum/matsal med kökshörna, samt ett badrum med dusch och toalett. Det lilla, smala köket har en spis med fyra kokplattor, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, frys, brödrost och kaffekokare. Andra våningen nås via en liten trappa i sten och smidesjärn och består av ett stort rum delat i två, där den ena delen har en dubbelsäng och den andra betår av två enkelsängar. Terrakottagolv och takbjälkar ger ett pittoreskt och autentiskt utseende.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Casa di Pino

Läs personliga omdömen av La Casa di Pino som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Casa di Pino. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig avslappning

Läs mer
 
search map